Se poate si asta, intr-adevar. Tind sa cred ca ele exista totusi, doar ca, din cauza cererii foarte mari, si a ofertei foarte mici...se intampla fix asta. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca da eroare cand esti deja pe pagina, si incerci sa-ti iei premiul. E in stoc in momentul ala, si..."ne pare rau, a aparut o eroare". Ce ar trebui sa facem in momentul ala? Lupta e pierduta inainte de a incepe. Nici macar nu ajungi sa primesti un cod de redeem. Si daca reusesti cumva sa-l primesti, nu-l poti folosi.
Deci, nu stiu, nu poti sa faci un concurs de genul asta, si sa-ti bati joc in halul asta de clienti. Inteleg partea cu stocul. Singurul lucru pe care nu-l inteleg e de ce nu s-a facut nimic pe partea de server, astfel incat sa nu dea eroare in primul rand. Nu e ca si cand nu era de asteptat sa intre atata lume de-odata. Deci, daca stiai ca o sa ai o gramada de accese in acelasi timp, de ce nu te-ai ocupat de asta?
Si inca una: "a aparut o eroare". Ce eroare? Cauzata de ce? Care e solutia? Nu ma incalzeste cu nimic ca a aparut o eroare daca nu stiu ce a cauzat-o si cum o pot remedia.
Client Orange