anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange Summer Sessions 2021

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

De astăzi începe Orange Summer Sessions! Până pe 22 august, dacă ajungeți pe plaja H2O din Mamaia puteți participa la diferite activități precum: proiecții de film, lecții de knite, volei pe plajă și multe altele.

 

Puteți descoperi toate activitățile aici: https://www.orange.ro/festivals/orange-summer-sessions/

 

Și când nu sunteți pe plajă puteți intra pe paginile Orange de Facebook sau Instagram, în fiecare weekend, ca să vedem împreună răsăritul de la malul mării.

 

V-ați făcut planuri de vacanță sau ați fost deja? 🙂

Eu am dat o fugă până la mare vara asta, doar 2 zile :)) Încă nu am decis exact când o să mai merg, dar sigur pe la mare câteva zile și la munte neapărat 😄

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
Personal, prefer aerul de munte (oxigenat și curat), atmosfera și liniștea muntelui. Aglomerația ”periculoasă” de litoral nu este pentru mine sau famila mea. Ca să nu mai amintesc ca dupa 900 km de drum (cu tren sau mașină) .... ajung o ”legumă” cu pielea-n soare, ceea ce nu e sănătos pentru organism. Din acest motiv prefer zonele montane, stațiuni balneo. În rest .... city-break. Revin cu noutăți într-o săptămână.... sau două.

FaraUnID
Campion certificat
Same thing here! Dau 10 vacante la mare pe 1 vacanta sau macar un city-break la munte. Mai ales ca am la doi pasi de mine: Pracul National Ceahlalu, Lacul Rosu, Durau, Bicaz, Bicaz Chei, Manastirile din zona Moldovei / Bucovinei. Lasam marea pentru cocalari, pitzipoance, manele, manelisti de ocazie si pentru barmani si ospatari sezonieri care habar nu au sa aseze in mod corect tacamurile pe masa.

delfinas
#StarMember
Un delfinas nu se poate simti minunat in alta parte decat la mare, unde sper sa ajung si in vara asta!!! :) Evit Mamaia de multi ani, cand e sezon, asa ca nu pot ajunge la plaja Orange decat daca aleg o excursie de o zi, dar as merge in zona in care plaja nu e cat Sahara. :))

Vio73
#StarMember
Și eu sunt cu muntele, pentru că nu prea suport bine căldura! Prefer aerul curat de munte, mirosul de brad și de alte conifere, dar și să văd locuri noi, pe care nu le-am mai vizitat. Pentru doritori, este un prilej de mare bucurie acest festival!