anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Urmărește Jocurile Olimpice de la Tokyo cu Orange TV Go

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Amânate în 2020 din cauza pandemiei, Jocurile Olimpice de la Tokyo se reiau anul acesta. E un moment pe care îl așteptăm cu toții de mult și de care ne vom bucura în următoarele două săptămâni, chiar dacă el se va desfășura fără spectatori.

 

În perioada 23 iulie - 08 august 2021 clienții Orange vor avea acces liber la canalele Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD în serviciul Orange TV Go. 

 

Nu ratați ceremonia de deschidere și parada delegațiilor - a început acum, la ora 14:00 (ora României), pe Stadionul Naţional Olimpic din Tokyo, și se anunță un spectacol extraordinar. 

 

România este reprezentată la Jocurile Olimpice de 101 sportivi și sperăm să aducă acasă cât mai multe medalii. 

 

Mult succes tuturor sportivilor și suporterilor!

#HaiRomania!

 

P.S. Ce competiții o să urmăriți? Aveți sportivi preferați?

Mie îmi plac următoarele probe: gimnastica artistică, gimnastica ritmică, sărituri în apă, skateboard, surf și canoe.

16 Răspunsuri 16

teacher_
#StarMember
Hello! Sincer, in afara de scrimă, canotaj și poate gimnastica nu cred că vom lua ceva medalii. In trecut eram mult mai entuziasmat de Jocurile Olimpice. M-am uitat ieri în Orange TvGo pe Eurosport, la meciul României la fotbal. De asemenea, pe Eurosport player sunt absolut toate competițiile.

DanielaH
Moderator

Foarte frumoasă festivitatea de deschidere, chiar dacă puțin tristă cu arena goală, dar japonezii reușesc să transmită o notă pozitivă și optimistă chiar și în aceste condiții. Ca de obicei, spectaculoasă și plină de emoții defilarea sportivilor – costume inedite, drapele și stegulețe, reacții de bucurie și mândrie, plus că eu de fiecare dată aflu de existența a cel puțin unei țări de care n-am auzit niciodată până acum :).

Voi urmări îndeaproape și cu sufletul la gură evoluția sportivilor români. Iar la capitolul preferințe la JO, bifez întotdeauna înot, tenis, canotaj, gimnastică și atletism. Dacă am timp și apuc să urmăresc și altceva, e bonus :).

#HaiRomania!

LE: mi s-a părut genial momentul aprinderii flăcării olimpice 

delfinas
#StarMember
Sincer, nici nu simt ca au inceput JO. Va fi o editie trista fara spectatori si cu atatea restrictii, plus ca noi nu avem reprezentanti la prea multe sporturi. Mai e si diferenta de fus orar. Poate la natatie, canotaj, scrima si gimnastica sa apuc sa ma uit, pt ca acolo avem ceva sanse sa castigam ceva. Poporul nipon e cam nemultumit ca se tin JO, ar fi vrut sa nu se mai desfasoare deloc. Vom vedea ce va fi...

Miha_Z
#StarMember
Fiind la munca n-am putut sa vad ceremonia de deschidere. In functie de timp si de orele la care vor fi difuzate probele sportive, voi incerca sa urmaresc gimnastica artistica, canotaj si natatie.

Vio73
#StarMember
Nu am putut urmări întreaga festivitate de deschidere, dar probabil că îmi voi aloca ceva timp pentru probele de gimnastică. Din câte s-a văzut, atmosfera nu a fost una la care să participe un număr impresionant de persoane, dar sunt convins că au fost foarte mulți care au făcut-o din fața televizoarelor.

delfinas
#StarMember
Am urmărit și eu azi noapte, in reluare, deschiderea JO. Au fost momente emoționante, totul a mers șnur, doar că uneori transmisia TVR1 suferea mici întreruperi. A fost o ceremonie impresionantă, din punctul de vedere al punerii în scenă, dar tribunele alea goale, care ar fi trebuit să freamăte de viață și bucurie, erau triste și goale, atât la propriu, cat și la figurat... 😞

delfinas
#StarMember
Sa vedem ce ne aduce prima zi a JO... argint sau aur? Avem finala la scrima feminin, Ana Maria Popescu (Branza) are argintul, sa speram ca va lua medalia de aur!!!

FaraUnID
Campion certificat
C fapt divers, pe langa Eurosport 1 si Eurosport 2, Vodafone ofera abonatilor de televiziune acces la: - Eurosport 3 - Eurosport 4 - Eurosport 5 - Eurosport 6 - Eurosport 7 - Eurosport 8 - Eurosport 9 Toate acele canale sunt dedicate Jocurilor Olimpice de Vara Tokyo 2020, vor fi live in perioada 23 iulie - 9 august si vor avea transmisii in direct si inregistrari dedicate evenimentului, impartire dupa cum urmeaza: - Pe Eurosport 3 se va difuza tenis, tenis de masa, badminton, golf - Pe Eurosport 4 se va difuza gimnastica artistica, scufundari, sarituri in apa - Pe Eurosport 5 se va difuza fotbal, rugby, baseball / softball - Pe Eurosport 6 se va difuza baschet Pe langa posturile Eurosport 1 - 9, tot la Vodafone, abonatii de televiziune au acces si la Eurosport 4K. Multumim Orange Romania! @MihaelaC Transmite-le colegilor faptul ca Angelus TV a solicita licenta de emisie din partea CNA, iar din spusele lor ar avea unele acorduri de principiu, de retransmisie cu Digi si INES! Daca tot este sa avem o grila de tot rahat turcesc in TV Go, macar sa o facem regulamentar.

delfinas
#StarMember
Din pacate, Ana Maria a pierdut medalia de aur la limita, dupa un joc foarte tensionat... Felicitari, Ana, pt parcurs!!!

DanielaH
Moderator
Avem prima medalie! Bravooo, Ana!

Razvan
#StarMember
La câți bani a investit statul în sportul romanesc în ultimii 31 de ani, sa zicem mersi de aceasta medalie, ca este posibil să fie singura. Felicitări Ana!

delfinas
#StarMember
Asa e, Razvan, fondurile alocate federatiilor sportive insumate fac mai putin decat bugetul unui turneu de tenis organizat de Tiriac.

delfinas
#StarMember
Avem prima medalie de aur!!! La canotaj dublu vâsle feminin, au condus cu un avantaj considerabil, de la început pana la sfârșit. Felicitări, Ancuța și Simona!!!

delfinas
#StarMember
Argint la 4 rame masculin, la mică distanță de aur!!! Bravo, băieți!!!