anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] O nouă campanie Orange Smart Tester

Neaplicabil
Din 12 mai 2021 vă puteți înscrie într-o nouă campanie Orange Smart Tester la care puteți câștiga gadgeturi Xiaomi.
Nu mai las link ca să nu le dau de lucru moderatorilor și altor membri din comunitate care le stă în gât un banal link de afiliat de pe urma căruia câștig 0.21 euro dacă vă înscrieți în campanie.
14 Răspunsuri 14

Vio73
#StarMember
Cu siguranță o s-o fac, dacă va fi! Mulțumesc!

delfinas
#StarMember
Și ce se testează? Cred că dacă lași un link către o pagină Orange nu e așa mare bai.

Neaplicabil
@delfinas pagina nu este încă activă în mod oficial... se va testa pachete Home Smart Xiaomi: prize smart, camere IP, senzori de efracție, senzori de inundație, senzori de incendiu, senzori de mișcare. Vezi imaginea atașata

teacher_
#StarMember
Salut! Prea multe dispozitive pt testat. Momentan sunt sceptic vis a vis de ele, îmi e teama că o să ajung sa depind prea mult de tot ce înseamnă gadgeturi. Și așa, doar daca smartwatch-ul nu îmi funcționează mă cam enervez. Ce sa mai zic de alte dispozitive...

FaraUnID
Campion certificat
Pentru cine nu s-a mai intersectat cu produse Xiaomi si doreste sa se inscrie in campanie pentru a testa produsele puse la bataie, treaba sta in felul urmator: 1 - O sa aveti nevoie de un Cont Xiaomi, adica sa va lasati niste date cu caracter pesonal catre Xiaomi; 2 - Va trebui sa descarcati si sa instalati pe telefon aplicatia dedicata Mi Home; 3 - In aplicatia Mi Home va logati cu datele Contului Xiaomi deschis la Punctul 1, pentru a putea gestiona dispozitivele smart pe care le aveti in test; 4 - Aplicatia Xiaomi Mi Home va colecta, la randul ei, extrem de multe date sensibile din telefonul vostru si va inregistra fiecare actiune pe care o intreprindeti in aplicatie si pe dispozitivele testate; >>>IRONIE Evident ca toate aceste date cu caracter personal si toate click-urile efectuate in aplicatie sunt colectate respectand GDPR-ul, pentru binele tau si pentru a imbunatati experienta de utilizare. >>>Sfarsit Ironie! Toate acestea pentru a testa gratuit niste produse, pentru care platiti cu datele voastre personale https://comunitate.orange.ro/questions/2546491-campania-lucrurile-gratis-cumperi-date-personale Testare placuta!

delfinas
#StarMember
@alterego, din poza am banuit ca e vorba despre ceva gen Smarthome, dar voiam sa fiu sigura. De obicei, nu-mi place sa trag concluzii pripite si am nevoie de mai multe detalii inante de a-mi da cu parerea. Chiar ma gandeam sa iau o Camera de Supraveghere Mi Home Security 360 grade 1080p de la Orange, asa ca mi-ar placea sa testez un intreg sistem Smarthome de la Xiaomi, sa vad cum functioneaza, dar nu cred ca am sanse, avand in vedere ca am participat la o campanie Orange Smart Tester, in octombrie-noiembrie, si am si castigat telefonul testat. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Din reclama totul pare simplu si frumos. Dupa ce incepe @FaraUnID sa explice in detaliu in ce consta de fapt aceasta testare si ascunzisurile ei, incepi sa cazi pe ganduri. :)))

Anca07
#StarMember
Sunt interesante aceste gadget-uri si f utile pentru cine are o casa si nu neaparat un apartament. Pentru cei care detin un apartament poate doar prizele si becurile smart ar fi interesante de achizitionat ca in rest te anunta vecinii:D Dincolo de gluma, am cativa prieteni care le folosesc si sunt foarte multumiti de ele. Asa ca le recomand pentru cei pasionati de gadget-uri. Cat despre ce ai zis, FaraUnID, cam peste tot faci asta cand achizitionezi ceva sau cand lasi un feedback, cel putin un nume si nr de telefon tot lasi, asa ca:)... Spor la testat celor care se vor inscrie!

FaraUnID
Campion certificat
Solutiile acestea de tip Smart Home destinate maselor (adica solutii din zona amator spre semi-profesionist), in special sistemele de monitorizare, detectie si alarmare sunt incomplete si usor inutile. Va intrebati: De ce? Raspuns: Pentru ca nivelul de securitate al acestor echipamente este unul destul de slabut si pentru ca terminatia finala a unui sistem de alarma trebuie sa fie in dispeceratul unei firme autorizate de paza si protectie. Cu te avantajeaza pe tine faptul ca primesti pe telefon o alarma de detectie gaz, de fum, de inundatie, de incendiu, de efractie geam spart daca tu esti in vacanta la cateva sute de KM distanta si nu are cine sa intervina?!?!?

RafaHelper
#StarMember
Nu e vorba despre aceasta campanie, nu? https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/24/edit

Vio73
#StarMember
Nu știm exact, pentru că inițiatorul nu ne-a lăsat și un link sau altceva! Dar nu este exclus.

Neaplicabil
Deocamdată pagina este în teste... nu exclud să avem altceva spre testare... cert este că în proporție de 90% sunt sigur că azi începe o nouă campanie de testare.

RafaHelper
#StarMember
Se pare ca nu a început. ¯\_(ツ)_/¯ Singura campanie de testare Xiaomi este aceasta: https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/24/edit pentru care perioada de înscriere s-a încheiat pe data de 3 mai 2021.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Pentru că a fost deschis un nou topic îl vom închide pe acesta. Campania o puteți vedea aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2681490-testeaza-produsele-xiaomi-casa-inteligenta