anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] DA ! Se poate ! 2 euro la Orange pentru 12 luni la abonament !

adrian87n
Cunoscător

Ținem piept concurenței DIGI și abonamentelor de 2 și 3 euro..

 

Screenshot_20230828_141608_Chrome.jpg

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am văzut, este supertare, doar că nu este pe toată perioada contractuală, ci doar în primele 12 luni. Dar și așa este foarte tare!

Detalii aici:

https://www.orange.ro/abonamente/

Spor doritorilor!

Mulțumim, Adrian!

Pololică
#StarMember

Hai sa fiu eu spargatorul petrecerii:

https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/majorare-pret-abonament-orange-august-2023/m-p/126076

Pentru noii clienti se poate, pentru clientii deja abonati...

adrian87n
Cunoscător

Cum s-ar zice : interesu poarta fesu :)) important este sa atragi noi clienti, cei deja existenti sunt apa de ploaie :((((.. ce conteaza ca ai clienti de abonament din 2009 :(((( .. importanti sunt cei noi..

Din pacate, gandirea asta cam este pe la toti in ultimii ani. Clientii vechi pot face cateva lucruri pentru un furnizor:

  • pot reprezenta o constata in incasari cu variatii mici asupra preturilor platite
  • pot face reclama gratuita (un client multumit vine cu mai multi inapoi doar pin prizma faptului ca este multumit).
  • nu sunt foarte rezistenti la raportul resurse-pret (in sensul ca poate un client nou plateste 10E pentru nelimitat, dar un client vechi poate plati 8E pentru 100GB, ceea ce poate fi arhisuficient pentru consumul lui)

Eu am avut o singura nemultumire legata de Orange: marirea abonamentelor in conditiile in care se ofereau nelimitat chiar si cu pret mai mic decat ar fi ajuns unul din abonamente. Sa mai spun ca modificarea s-a facut la 10 luni de la fidelizare (fidelizat in ianuarie, majorare primita in octombrie pentru noiembrie)? Daca nu se intampla asta (marire la abonatii existenti si reducere la cei noi) probabilitatea sa fi ramas abonat ar fi fost de 75% pentru toate cele 3 numere.

Totusi, daca managementul si marketingul asa considera, ponoasele deja se trag (sunt multi clienti care au plecat sau au trecut pe cartela si au devenit, astfel, volatili din punct de vedere al fidelizarii). Degeaba moderatorii de aici din comunitatea incearca sa dreaga busuiocul (si, personal, chiar consider ca fac treaba buna aplanand diverse "conflicte" intre utilizator si retea). Dupa ce am portat numerele, chiar ma intrebam daca sa mai stau prin comunitate sau nu, dar, fiind client Orange Money, am zis ca, moral, are sens sa mai comentez una-alta (chiar daca nu tine, neaprat, de serviciul respectiv).

teacher_
#StarMember

Buna ziua dragi colegi,

Mai devreme am primit un mail prin care eram informa de posibilitatea de a încheia un abonament fara telefon de la 2€...

Iata mesajul 

Salut,

Stii ca in magazinul online poti incheia un abonament Fun 9 cu doar 2 euro/luna in primele 12 luni, fara achizitia unui telefon? Grabeste-te, oferta este valabila pana pe 4 septembrie exclusiv online.

2 euro in loc de 9, chiar și  pt primele 12 luni, e chiar o reducere buna. 

Media abonamentului este de 5.50E pe luna. N-a zis nimeni ca nu arată bine, dar nu are roaming. Dar, dacă aș avea un copil aș pune în balanță ME 9 (redus la 2E primul an din cei 2) cu Yoxo 9 (ca preț, sunt în concurență directă).

Me 9 oferă un telefon redus (e abonament clasic), Yoxo 9 îmi oferă posibilitatea activării unei opțiuni care să mă ajute în concedii (chiar dacă sunt mai naționalist, la bulgari e mai ieftin).

Ca orice în zona de buget: ai plus într-o parte, mai închizi ochii în cealaltă. 

Ai dreptate, dar pe termen scurt 2 euro e destul de puțin. Repet, pe termen scurt. Ieri de exemplu un coleg a zis că nu are credit pe cartela... Asta e o alternativa viabilă, 10 lei/luna (plus sau minus câțiva bani). 

Peste un an, poate (doar poate) mai cresc salariile, etc. 

Presupun ca este si asta o varianta (abonament pe termen scurt). Pentru 10 lei pe luna poate oferi beneficii daca sunt mai multe abonamente la acelasi titular (de asta dadeam exemplul unei familii cu copii: parintii cu abonamente cu mai multe resurse [si pret mai mare] si copilul/copii cu acest abonament sau chiar si pentru bunici).