Gaby, nu-i iau apararea nimanui. Iti spun doar ce se intampla. Pentru ca si pe mine m-a deranjat exact acelasi lucru ca si pe tine. Si din nou, daca o sa te uiti pe topicurile alea, o sa vezi ca premiile au fost pe stoc, inclusiv saptamana asta. Singura conditie era sa fii pe faza in momentul in care s-a facut restock. Si DA, sunt perfect de acord cu tine ca noul regulament face mult mai dificila revendicarea oricarui premiu, si un interval de 8h cu telefonul in brate nu mi se pare deloc rezonabil, dar fata de varianta precedenta in care stiai exact ora si se imbulzeau toti la ora aia de se dadeau premiile in mai putin de doua secunde, e un pic mai bine acum. Eu am intrat din intamplare saptamana asta, si, stii cum e ca atunci cand iti pierzi orice speranta, atunci se intampla ceea ce-ti doresti? Ei bine, am intrat in aplicatie si am reusit sa revendic un rucsac pe care mi-l tot doream de la inceputul concursului. Nu-mi venea sa cred cand am vazut ca trece mai departe fara eroare! Nu e mare lucru, nu e ceva super scump. E mai mult simbolic, si atat mi-am permis, din cauza modificarii regulamentului, sa-mi iau dintre premiile alea. Si sunt super incantat. Si eu tot de pe Android am intrat, dar probabil ca saptamana asta a fost randul meu, dupa atata frustrare acumulata si atatia nervi, sa nimeresc si eu un premiu. Si iti doresc si tie sa castigi si sa te bucuri de el.
🙂
Client Orange