anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

delfinas
#StarMember

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

234 Răspunsuri 234

Cristiki
Junior
@Jay, stiu ca nu are, zic doar ca poate in 5 ani vor avea servere ca lumea si vor putea organiza niste concursuri corecte si transparente

Jay
Campion certificat
Hmm.. nu stiu ce să zic.. da' n-aș prea vrea.. nici cu minus nici fără... poate punctele, macar pana data viitoare... :)))

Neaplicabil
@Jay, au revenit punctele... la tine, nu?

teacher_
#StarMember
Foarte interesant. Am incercat la căști, mi-a dat eroare de vreo 5 ori, apoi s-a blocat cu totul. Sunt dezamăgit, mă așteptam la altceva. Nu că aș sta eu in premiile astea, pentru că nu am muncit nimic pentru ele. Doar că am platit o factura, sau am făcut o reîncărcare? Oricum le făceam. Sunt dezamăgit de desfășurarea acestui concurs, care nu oferă condiții egale tuturor. 🙂

Neaplicabil
Se cenzurează la greu în această comunitate... păcat...

Jay
Campion certificat
@alterego, s-au întors și punctele mele.. păcat ca nu pot sa-mi spuna pe unde au umblat..

daniel_n
Începător
Și eu am întâmpinat astăzi eroare când am vrut sa revendic mai multe premii. Dezamăgitor...

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Aatazi au fost disponibile premiile mai mult de 2 secunde. Ceea ce e o performanta. Din pacate, a revenit vechea eroare fara detalii, si…chiar si daca nu primeai eroare, nu se retrageau punctele si nici email nu se primea.
Client Orange

Miha_Z
#StarMember
Și la mine a apărut aceeași eroare când am incercat sa revendic premiul dorit. Deși erau 3 pe stoc s-a blocat aplicatia și apoi a "picat Pinata". In cazul soțului, fiind la prima participare totul a mers ca uns și a câștigat ceea ce ne doream. :)) Ce sa zic, norocul începătorului.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Hmm.... aplicatia era deja instalata de ceva vreme, sau a instalat-o de curand si azi a si jucat? Ceva e foarte ciudat cu Pinata asta. In alta dezordine de idei: felicitari! 🙂 Sa va bucurati de el.
Client Orange

Miha_Z
#StarMember
Merci mult. Aplicatia pe telefonul lui am instalat-o ieri, dar așa cum facem toți a dat într-una refresh de la câteva minute înainte de ora 14. Și pe telefonul meu acum vreo 2 săptămâni am dezinstalat aplicația că se blocase și am descarcat-o iar, deci nu cred că este relevant acest aspect. Acum 2 săptămâni prietena mea langa mine fiind a reușit să câștige trotineta folosind un mobil mai vechi. Și eu jucam tot pentru ea. Deci nu contează nici tipul telefonului, marca sau vechimea lui. Cred că mai tine și de noroc și sa pici cu "refresh-ul" în secunda care trebuie.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Eu azi n-am primit atat de multe erori. Au fost cateva, dar nu erau la fiecare apasare a butonului Confirma (la adresa de mail). Si m-am bucurat. Dar cu toate astea, nici nu a mers mai departe. Nu s-au retras punctele, si evident, nici mail cu cod nu am primit. Era asa...un fel de joaca fara rost. Nu stiu cat de accurate e informatia, dar la 14:05 mie inca imi apareau premii cu potential de revendicare. Ceea ce, daca e corect, e bine. Dar ma indoiesc ca e. Cu toate astea, dupa cum ziceam, incercarea de a le revendica ducea fie in "no reaction" (aplicatia nu face nimic), fie in eroarea arhicunoscuta. La un moment dat, Go Pro-ul, de exemplu, aparuse cu stoc epuizat, dupa care a aparut din nou cu o singura bucata disponibila. Cu toate astea...acelasi rezultat. Aplicatia fie nu face nimic, fie da eroare. Ceva, ceva pare ca s-a modificat undeva. Dar avand in vedere ca inca ai produse pe stoc, dai click si aplicatia nu face nimic...nu pot sa-l consider "win". E ceva mai bine, parca, dar inca nu e ce trebuie.
Client Orange

Iulia_
Junior entuziast
Buna! Eu am zis sa joc marti si nu stiu noroc secunda nu stiu dar am castigat un aspirator robot..sincer m am uitat de nnnnn ori ca sigur ?!Am apucat sa dau pe premiu si apoj sa bag codul de pe mail moment in care mi s a blocat am crezut ca nu este nimic si pe cand colo punctele erau luate si premiul astepta la status..si azi deja mi a si ajuns!!

Iulia_
Junior entuziast
Adica mai bine zis..eram foarte sceptica mai ales ca nu am castigat niciodata ceva la nimic..pur noroc!Multumesc frumos!!

DanielaH
Moderator
@Iulia., ne bucurăm că ai câștigat. Să-l folosești cu plăcere!