anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu My Orange și Pinata Party câștigi super premii (Campania V)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Noua campanie Pinata Party se desfășoară în perioada 5.04 - 21.06.2022.

Premiile cu beneficii bonus Orange rămân și noutățile sunt aduse de premiile fizice cu livrare:

  • gadgets (căști, controller, boxă, aparat foto instant, kit video, etc.) - puteți vedea toate premiile aici în secțiunea Întrebări frecvente - Ce premii poți câștiga..
  • produse Pinata Party
  • 20 premii oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei (30 iunie 2022): 10 telefoane Samsung S21 FE 5G și 10 console Nintendo Switch Neon Red și Neon Blue Joy-Cons (condiție de acumulare min. 1000 puncte pe parcursul campaniei)

 

Aici regăsiți regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

 

Mult succes!

71 Răspunsuri 71

Jay
Campion certificat
Si vei putea sa te bucuri de niște servicii Orange, ca să nu pierzi punctele.. pentru ca asta a fost ultima săptămână din campanie.. cred ca abia acum s-a spulberat un vis.. ☺️

Mădălin
Cunoscător certificat
Pe lângă ghiozdan și termosuri au mai fost date că premii și jocuri cu fifa2022 pentru ps5! Eu nu am luat nimic săptămâna aceasta dar mă pregătesc pentru premiile de la extragerea de la sfârșit..in campania trecută era cat pe ce sa fiu câștigător dar nu s-au afișat listele..sperăm că acum vor fi făcute extragerile și vor fi făcute publice și listele fiindcă nu m-am întâlnit cu nici un câștigător...in rest , am reușit să schimb ghiozdanul cu troler pe un încărcător Philips fara fir însă nu am dat de boxa portabila care îmi plăcea mie...daca cineva dorește să o schimbe pot oferi unul din premiile din campania trecută la schimb: și anume un încărcător sau căști Motorola

godan79
Junior
Succes tuturor! ....dar premiile sa le castig eu :))) Asa sunt eu, mai altruist :)))

Razvan08
Junior
Buna, oare castigatorii celor 20 de premii prin tragere la sorti din data de 30 iunie unde ii gasim?

Serjant
Explorator
Nicaieri, nu au fost in stare sa puna castigatori din editia trecuta, dapoi din editia asta ce sa zice, nu au pus nici macar castigatori saptamanali.

Razvan08
Junior
Deci ii clar, is cu "dedicatie" premiile de la orange,nimic nou se pare nici la editia asta.

Mădălin
Cunoscător certificat
Buna , nu unii vei găsi așa cum nu ii vei găsi nici pe cei din lunile anterioare.Motive pot fi zeci iar e un am câteva : ori nu se extrage nimic , ori se extrage la mișto , ori daca se extrage ceva se da la favoriți, daca se da la favoriți aceștia trebuie confirmați să primească, daca chiar se fac extrageri pe bune atunci trebuie sa așteptăm să se valideze fiecare câștigător în parte . Totuși eu cred că nu există tragere la sorți fiindcă sunt slabe șansele să fie câștigători care sa nu știe , care sa nu intre în comunitate , marea majoritate din câștigători ar putea fi printre noi , comunitatea dar văd că nici măcar unul nu a spus că a câștigat...

Serjant
Explorator
nu sunt cu dedicatie neaparat, poate doar cele din prima saptamana :), eu recunosc ca am prins 1 premiu mai "mare", sau poate cele din extragere sunt cu dedicatie, neefind transmisa live/ macar inregistrata :).

Razvan08
Junior
In regulament mai si scrie ca "Organizatorul poate invita reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române să participe la tragerile la sorţi, în calitate de observatori," buna si gluma asta

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu unul am încredere în Orange, îmi pasă și nu îmi pasă dacă mă aflu sau nu printre câștigători , singura mea problema e transparența netransparenta.Eu am primit câteva premii de la Orange pe parcursul celor 18 ani de când sunt abonat, cel mai însemnat fiind un telefon prin programul SmartTester.In rest , brelocuri , usb , cartele și un ghiozdan frumos ... Nu pot fi astfel.nemultumit însă având în vedere că sunt prezent în viața lui Orange și particip la campaniile acestora cred că aș avea mai multe șanse decât cineva care doar vorbește la.telefon.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Madalin, ai perfecta dreptate. Din atatea editii cu premii prin tragere la sorti, niciunul dintre castigatori nu a venit in comunitate sa anunte? Niciunul dintre ei nu e membru in comunitate? Nu e imposibil...dar, dupa atatea editii, cred ca e un pic improbabil. Chiar asa sa nu loveasca norocul niciun membru din Comunitate? M-as mira. Pot sa-ti confirm ca eu unul n-am castigat niciodata la trageri la sorti. Si cu toate ca am castigat cateva premii de-a lungul campaniilor Pinata (nu multe, si nici foarte mari, dar nu pot sa zic ca n-am castigat nimic), nu au fost premii cu tragere la sorti. Si personal mi-as dori sa avem o inregistrare a acelei trageri la sorti. Nu vreau sa fiu pesimist si sa zic ca premiile s-au dat "pe sub mana", dar in lipsa altor informatii...nu stiu ce sa cred. Si nu pot sa nu fiu sceptic. Pentru ca e intr-adevar destul de ciudat.
Client Orange

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu zic că e 70% imposibil sa câștigi prin tragere la sorti dacă ești terchea berghea ai deschis aplicația mYorange doar o singura data pe luna ...plus că la început au fost probleme cu pinata pe care le rezolvai sau aflai rezolvarea doar intrând în comunitate.Am cerut să fac schimb cu o boxa de aia de 15w acordată în mai multe săptămâni iar în comunitate nu o avea nimeni... Mă gândesc că marea majoritate a câștigătorilor sunt utilizatori prepay și nu fac parte din comunitate , nu frecventează aplicația , nu frecventează campaniile și mulți nici nu alfa că sunt câștigători.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Eu n-am prins nimic in ultimele editii cu premii cu livrare. Ce am reusit sa castig a fost din campaniile mai vechi. Cum ziceam, nu pot sa ma plang. Sunt oameni care n-au castigat nimic in nicio campanie. Si sunt in Comunitate. Dar cum ziceai si tu, n-ar strica un pic mai multa transparenta in ceea ce priveste acordarea premiilor prin tragere la sorti.
Client Orange

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Ieri a avut loc tragarea la sorți pentru campania V și urmează procesul de validare a câștigătorilor, conform regulamentului. Funcție de cum va decurge acest proces, cel mai probabil vor fi afișați spre finalul săptămânii viitoare sau începutul săptămânii următoare. Mult succes!

Serjant
Explorator
Daniela H, si la faptul ca nici castigatori din campania trecuta nu sunt afisati, cum ne raspundeti?