anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu My Orange și Pinata Party câștigi super premii (Campania V)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Noua campanie Pinata Party se desfășoară în perioada 5.04 - 21.06.2022.

Premiile cu beneficii bonus Orange rămân și noutățile sunt aduse de premiile fizice cu livrare:

  • gadgets (căști, controller, boxă, aparat foto instant, kit video, etc.) - puteți vedea toate premiile aici în secțiunea Întrebări frecvente - Ce premii poți câștiga..
  • produse Pinata Party
  • 20 premii oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei (30 iunie 2022): 10 telefoane Samsung S21 FE 5G și 10 console Nintendo Switch Neon Red și Neon Blue Joy-Cons (condiție de acumulare min. 1000 puncte pe parcursul campaniei)

 

Aici regăsiți regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

 

Mult succes!

71 Răspunsuri 71

Viocat
Senior certificat
Sa fie! Poate sezonul asta prind si ceva din premiile fizice, ultimele 2 am luat hd de la tv go

And04
Senior
Multumim pentru info! Succes tuturor!

Vio73
#StarMember
Să fie! Poate de data asta sunt mai multe premii.Mulțumim !

Anca07
#StarMember
Mult succes tuturor!

Mădălin
Cunoscător certificat
Săptămâna trecută am văzut că premiile fizice au fost disponibile o zi întreagă! Super... Bineînțeles că nu am putut să strâng puncte pentru acele premii..curios că primele au dispărut cele mai scumpe

Jay
Campion certificat
Pentru ca e greu sa strângi atâtea puncte intr-o singura zi.. probabil si pentru ca nu s-au așteptat mulți ca începe imediat după ediția anterioara.. nu te aștepta sa fie asa mereu.. adica sa le vezi o zi intreaga si de acum inainte.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
@Madalin mai ai și acum o sansa de câștig. Se vede că noua ediție de Pinata nu prea are atracție la public, daca au trecut deja 6 ore și premiile încă sunt disponibile. Ce-i drept nici nu putem compara premiile din primele ediții cu cele disponibile acum. :( S-o fi făcut extragerea din campania anterioară?

Mădălin
Cunoscător certificat
Nu pot sa cred ..e deja ora 20 și încă nu s-au epuizat premiile...Ba mai mult , mai sunt chiar multe . Bineînțeles , e greu sa mă lipesc de premii daca nu incarc sau nu am factura la plată.

Mădălin
Cunoscător certificat
#Miha Z nu știu dacă s-au făcut extragerile, nici nu am văzut vreo listă.Azi am fost sunat de Orange însă nu au vrut să vorbească cu mine ci cu Mama ( titularul de drept ) și au spus că o sună pe numărul ei dar nu au făcut-o.Ma gândesc , câștigasem? Și au uitat sa sune?

Mădălin
Cunoscător certificat
Cine nu are ce face cu boxa de săptămâna trecută o vinde ? O schimba ? O donează? Daca chiar e de 10W

And04
Senior
Salutare, Azi de dimineata la ora 8 inca mai erau premii disponibile 🙂

Mădălin
Cunoscător certificat
Chiar și azi , 14.04 avem premii nerevendicate...o super cana termos.daca strâng puncte și mai e disponibila o voi lua eu.

Jay
Campion certificat
Probabil cineva n-a știut, sau a uitat, ca trebuie sa confirme premiul prin codul primit pe mail.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
@Madalin pentru rucsac cu boxa vor mai fi 3 săptămâni în care daca strângi suficiente puncte îl poți revendica. Referitor la apelul Orange nu vreau să-ți nărui speranțele dar daca au cerut titularul era pentru o oferta. Și eu am fost sunata acum 2 zile și când mi-a zis că sună de la Orange, am sperat că e vorba de concurs. Dar era vorba de oferta la fibra Orange. :( Poate vom avea noroc la următoarele extrageri.