anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu My Orange și Pinata Party câștigi super premii (Campania V)

MihaelaA
Ex Community Manager

Noua campanie Pinata Party se desfășoară în perioada 5.04 - 21.06.2022.

Premiile cu beneficii bonus Orange rămân și noutățile sunt aduse de premiile fizice cu livrare:

• gadgets (căști, controller, boxă, aparat foto instant, kit video, etc.) - puteți vedea toate premiile aici în secțiunea Întrebări frecvente - Ce premii poți câștiga..
  • produse Pinata Party
  • 20 premii oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei (30 iunie 2022): 10 telefoane Samsung S21 FE 5G și 10 console Nintendo Switch Neon Red și Neon Blue Joy-Cons (condiție de acumulare min. 1000 puncte pe parcursul campaniei)

Aici regăsiți regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

Mult succes!

71 Răspunsuri 71

Viocat
Senior certificat
Sa fie! Poate sezonul asta prind si ceva din premiile fizice, ultimele 2 am luat hd de la tv go

And04
Senior
Multumim pentru info! Succes tuturor!

Vio73
#StarMember
Să fie! Poate de data asta sunt mai multe premii.Mulțumim !

Anca07
#StarMember
Mult succes tuturor!
Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Mădălin
Cunoscător certificat
Săptămâna trecută am văzut că premiile fizice au fost disponibile o zi întreagă! Super... Bineînțeles că nu am putut să strâng puncte pentru acele premii..curios că primele au dispărut cele mai scumpe

Jay
Campion certificat
Pentru ca e greu sa strângi atâtea puncte intr-o singura zi.. probabil si pentru ca nu s-au așteptat mulți ca începe imediat după ediția anterioara.. nu te aștepta sa fie asa mereu.. adica sa le vezi o zi intreaga si de acum inainte.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
@Madalin mai ai și acum o sansa de câștig. Se vede că noua ediție de Pinata nu prea are atracție la public, daca au trecut deja 6 ore și premiile încă sunt disponibile. Ce-i drept nici nu putem compara premiile din primele ediții cu cele disponibile acum. :( S-o fi făcut extragerea din campania anterioară?

Mădălin
Cunoscător certificat
Nu pot sa cred ..e deja ora 20 și încă nu s-au epuizat premiile...Ba mai mult , mai sunt chiar multe . Bineînțeles , e greu sa mă lipesc de premii daca nu incarc sau nu am factura la plată.

Mădălin
Cunoscător certificat
#Miha Z nu știu dacă s-au făcut extragerile, nici nu am văzut vreo listă.Azi am fost sunat de Orange însă nu au vrut să vorbească cu mine ci cu Mama ( titularul de drept ) și au spus că o sună pe numărul ei dar nu au făcut-o.Ma gândesc , câștigasem? Și au uitat sa sune?

Mădălin
Cunoscător certificat
Cine nu are ce face cu boxa de săptămâna trecută o vinde ? O schimba ? O donează? Daca chiar e de 10W

And04
Senior
Salutare, Azi de dimineata la ora 8 inca mai erau premii disponibile 🙂

Mădălin
Cunoscător certificat
Chiar și azi , 14.04 avem premii nerevendicate...o super cana termos.daca strâng puncte și mai e disponibila o voi lua eu.

Jay
Campion certificat
Probabil cineva n-a știut, sau a uitat, ca trebuie sa confirme premiul prin codul primit pe mail.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
@Madalin pentru rucsac cu boxa vor mai fi 3 săptămâni în care daca strângi suficiente puncte îl poți revendica. Referitor la apelul Orange nu vreau să-ți nărui speranțele dar daca au cerut titularul era pentru o oferta. Și eu am fost sunata acum 2 zile și când mi-a zis că sună de la Orange, am sperat că e vorba de concurs. Dar era vorba de oferta la fibra Orange. :( Poate vom avea noroc la următoarele extrageri.