anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs: Vara asta am numai de câştigat

Vio73
#StarMember
Fă-ţi cadou un Polaroid Now cu Orange Home TV şi HBO
Câştigă unul dintre cele 10 Polaroid Now
Vara asta ai numai de câştigat. Ai canalele TV preferate cu abonamentele Orange Home TV, cele mai aşteptate filme şi seriale cu opţiunile MAXPAK sau HBO, plus şansa de a câştiga unul dintre cele 10 Polaroid Now, prin tragere la sorţi.
Cum participi la concurs
Activează în perioada 1 iulie – 17 august unul dintre abonamentele TV menţionate în regulament, împreună cu una dintre opţiunile MAXPAK sau HBO
Completează formularul de mai jos pentru înscrierea în tragerea la sorţi
Pentru detalii complete legate de mecanismul concursului şi condiţiile de eligibilitate, citeşte regulamentul campaniei.
Detalii aici:
https://www.orange.ro/love/concurs-love-si-hbo/
Mi se pare interesant! Vouă?
12 Răspunsuri 12

Jay
Campion certificat
Daca as fi avut timp sa urmaresc mai multe filme.. si ar fi fost necesare niste abonamente in plus, as fi participat..

FaraUnID
Campion certificat
SCENARIUL 1: Cel mai ieftin abonament Home TV cca 28 lei / lunar + pret optiune HBO cca 15 lei / lunar 28 + 15 = 43 lei / lunar x 24 luni = 1032 lei Pret camera foto Polaroid Now cca 600 lei. Decat sa cotizez la Orange cca 1032 lei si sa fiu "legat" contractual pentru 24 de luni, in speranta ca POATE o sa castig un aparat foto Polaroid Now, mai bine cumpar din banii mei acea camera foto, iar diferenta de cca 400 lei ramane in buzunarul meu! SCENARIUL 2: Cel mai scump abonament Home TV cca 56 lei / luna + pret optiune MAXPAK cca 23 / lunar 56 + 23 = 79 lei / lunar x 24 de luni = 1896 lei In Altex pretul unui DSLR CANON EOS 4000D, 18 MP, Wi-Fi, negru + Obiectiv 18-55mm SEE este de 1600 lei. Tu ce parere ai @Vio73 ?

Vio73
#StarMember
Eu am Love, cu net de 300 și pachet Global la 8 euro, iar în primele 6 luni, la 5 euro/lunar. Nu am HBO, pentru că nu urmăresc prea mult filme.

FaraUnID
Campion certificat
Eu nu te-am interbat ce ai sau ce nu ai in momentul de fata. Eu am intrebat daca te-ai "lega" pentru 24 de luni, pentru ca final de contract sa cotizezi cca 1900 lei in speranta ca vei castiga o camera foto de 600 lei si asta conditiile in care cu 1600 lei poti sa-ti cumperi un DSLR, iar majoritatea canalelor TV din grila Orange se vad gratuit in www, plus ca ramai si cu cca 300 lei in buzunar !?!?!?

Vio73
#StarMember
Nu m-am abonat niciodată la un serviciu pentru a participa la un concurs.

FLo1
#StarMember
E asemeni scopului pentru o factura de valoare cat de mare la Orange, doar pentru ca in urma platii acesteia sa "incasezi" mai multe puncte TY.

FaraUnID
Campion certificat
Si cu punctele OTY sa poti achizitiona din magazinul online Orange un reconditionat https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p30-128gb-dual-sim-black-reconditionat la pret de telefon nou, sigilat si vandut de magazinele concurente.

Razvan
#StarMember
Dacă te abonezi și beneficiezi indirect și de un premiu la concurs, de ce nu. Am pachet maxpack activat la operatorul de tv curent. Pasionații de filme, își pot face un mic cadou.

iuiu88
Cunoscător
Mama mea tocmai a incheiat un abonament pentru televiziune Orange luna asta ..Hai ca intru sa vad despre ce e vorba si care sunt conditiile concursului. Mersi ca ne ti la curent, Vio ! 😄

iuiu88
Cunoscător
Ne'am inscriiiiiiiiiiiis ! Gloriee :))

Diana
Cunoscător
Daca esti deja abonat doar te uiti la oferta si-ti zici ''ce vrajeala'', daca as vrea sa ma abonez castigul in urma unui concurs nu mi-ar mari imboldul ,ma abonez ca imi trebuie nu ca sa castig ceva

FaraUnID
Campion certificat
Sa facem o paralela: - Anii '90 perioada diALOg, campanii la abonare prin care se ofereau GARANTAT si limita stocului: mixere de bucatarie, robori de bucatarie, blendere, prajitoare de paine, aparate foto cu film, DVD playere, uscatoare de par, radiocasetofoane, in general electronice si electrocasnice de mici dimensiuni. - Anul 20-20, te abonezi la un pachet 3 Play si POATE o sa castigi una din cele 10 camere foto. The future is bright, da' nu la noi, in Canada si cu viza doar dus!