@Mihaela, eu imi incarc doar din My Orange. Si...in mare parte imi place. 🙂 Cu toate astea, as avea cateva lucruri de mentionat.
As prefera ca acea sectiune de "Optiuni minute, SMS si net" sa fie inchisa (collapsed) by default. Pe mine unul ma incurca. Pentru ca vreau ca optiunea pe care o am activa pe cont sa se reactiveze automat, ceea ce inseamna ca trebuie sa incarc cu credit, ceea ce inseamna ca de fiecare data trebuie sa inchid manual sectiunea cu Optiuni ca sa ajung la cea de Credit.
Astfel incat mi-ar placea ca toate sectiunile sa fie in pozitie collapsed by default, si fiecare sa-si poata deschide ce sectiune vrea.
De pe telefon, cand e expandata sectiunea de Optiuni, interfata e foarte confusing. Pentru ca ai expand/collapse atat pentru sectiunea mare cat si pentru subsectiuni. Si tot dai click pe ele incercand sa ajungi la Credit, si in loc sa inchizi sectiunea mare cu Optiuni, inchizi/deschizi subsectiunile specifice fiecarei optiuni in parte.
Nu exista o foarte clara delimitare vizuala intre sectiunea mare si subsectiunile din interior.
O sugestie aici ar fi ca sectiunea deschisa in momentul respectiv sa fie highlighted (background negru, text orange de exemplu), sa fie clar ca aia e cea selectata. Si sa fie clar ca ala este titlul sectiunii.
Asa cum e acum, din cauza ca sunt folosite culori foarte apropiate, si nu e nicio diferentiere intre modul expanded si collapsed, e destul de greu de deslusit ce sectiune e deschisa in momentul ala, care sunt titlurile de sectiune si care este efectiv continutul sectiunii respective.
Putem discuta mai pe larg chestia asta in caz ca e cineva interesat de idee. 🙂