anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs - Câștigă cu Museum HD și Orange TV Go

FaraUnID
Campion certificat

În luna martie, luna femeilor, explorează și descoperă noi pasiuni pe Museum HD.

 

Poți urmări documentarele “I Am: Anna Teresa”, din 4 martie de la 20:30, “Secret d'Histoire – Nefertiti”, pe 11 martie de la 20:30, „Secret d'Histoire - Sarah Bernhardt”, pe 18 martie de la 20:30 sau „Secret d'Histoire - Agnès Sorel”, pe 25 martie de la 20:30, precum și seria de documentare „Art in Progress”.

 

Urmărește Museum HD prin Orange TV Go, între 1 martie și 1 aprilie, și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 3 vouchere în valoare de 350 lei disponibile pe http://www.pictorshop.ro. Toți abonații Orange au acces la canalul Museum HD până pe 1 aprilie.

 

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Museum HD în perioada campaniei

 

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului Museum HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Regulamentul campaniei este disponibil aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Sincer, nu vad legatura intre luna femeilor, pasiuni, explorare, descoperiri si Museum!!! Poate doar un departament de marketing lipsit de inspiratie.

La mine pe conserva de ton in suc propriu, pe numele ei Orange TV Box Go, canalul Museum nu este disponibil, in mod gratuit. Ca asa-i in tenis.

Pe aceasta cale tin sa multumesc retelei numarul 1 pentru bataia de joc.

7 Răspunsuri 7

Neaplicabil
De-acum ne apucăm de arte plastice 🙂

Iulian_16
Junior entuziast
FaraunId-deconecteaza si reconecteaza, gen resetare cu scanare de cod Qr sau sms. Asa isi revin posturile la conserva de ton.

FaraUnID
Campion certificat
Las' ca se vede gratuit pe internet...... cam tot ce vrei. Doar nu sa stau sa ma milogesc de reteaua numarul 1 sa-si respecte propriile angajamente.

Iulian_16
Junior entuziast
Cum se vede gratuit?

FaraUnID
Campion certificat
@Iulian_16 Prietene, la modul serios si fara resentimente, este prima ta zi in care descoperi internetul? Pe internet vezi cam tot ce vrei, in mod gratuit. Inclusiv continut premium. Trebuie doar sa stii unde sa cauti. Museum HD ala, pe aplicatia de smart tv functioneaza. Pe conserva de ton in suc propriu am ecran negru si cam atat.

Iulian_16
Junior entuziast
Nu am descoperit chiar azi internetul ci acum vreo 3 zile.Revenind la ce spui despre delay, pai si la posturile prinse de tine pe internet probabil cu(tvron)nu ai delay? Plus 1mil de boti pe care ii pui la munca pt diverse minari de crypto si compromiterea pc-ului si mai rau daca intri cu telefonu te alegi cu clonari de telefon si adio aplicatii de banking sau orice. Da, spre ex si pe Antena 3 live poti intra de pe internet gratis insa si acolo ai delay de 1min fata de fibra optica sau cablul coaxial. Deci nu cred ca i devina doar conserva de ton ci mai degraba net-ul in general.

FaraUnID
Campion certificat
Nu discutam despre mizerii gen tvron sau alte servicii similare oferite de Gigel din garsoniera de la etajul 2. Spre exemplu eu urmaresc, de foarte multi ani, competitii de motorsport gratie feed-urile din online, direct din browser, fara alte aplicatii sau addons instalate. Asta pentru ca nu suport comentatorii de la noi si nici comentariile lor idioate, iar televiziunea interactiva de la noi nu-mi permite sa tai comentatriul si sa raman doar cu sunetul ambiental. Asa ca urmaresc feed-ul celor de Sky Sports F1. Cam 90% din canale disponibile in TV Go si in pachetele de baza ale providerilor de la noi sunt gratuite by defalut (adica se vad in mod gratuit si individual pe site-urile proprii sau pe stream-urile oficiale din social media) sau canale de umplutura din must-carry, care si alea sunt gratuite. Exista plarforma gratuita TVR+, exista platforma gratuita PROTV+ Cat primeste minarea de criptomonena..... nu stiu ce browser utilizezi tu dar Opera (browserul utilizat de mine) are din fabrica protectie impotriva highjack si al minatului de criptomoneda. Fara sa fie nevoie sa instalez un addon third party. Cat priveste rahatul ala de TV Box precum si paltforma TV Go, ramane cum am stabilit in prima faza.