anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smart Tester - Testeaza abonamentul YOXO

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Am pornit o nouă campanie de testare pentru abonamentul YOXO. Înscrierile se pot face până pe data de 13 februarie. 

Ca să participați este nevoie să aveți deja un abonament YOXO sau să activați unul pe parcursul campaniei, să accesați pagina de campanie și să intrați în contul vostru My Orange. La finalul campaniei trei dintre testeri vor primi, prin tragere la sorți câte o trotinetă Xiaomi M365.

 

Aici regăsiți regulamentul campaniei.

 

Mult succes!

 

Update - perioada de înscriere a fost prelungită până în 21 februarie 2021.

14 Răspunsuri 14

svetalex
Senior certificat
Mult succes tuturor! Cu siguranță YOXO se va plia pe nevoile reale ale clienților

FaraUnID
Campion certificat
Nu era mai simplu daca furnizati niste SIM-uri de test preactivate pentru 1 sau 2 luni cu Yoxo asta? Da' nu tati, activeaza tu un abonament nou Yoxo, trimite-ne o copie dupa buletin, inroleaza un card bancar in aplicatie astfel incat noi, reteaua numarul 1, sa mai colectam cateva date cu carater personal.

FLo1
#StarMember
Interesantă abordarea de vânzare. Marketing slab, aproape inexistent, produs care nu se vinde, promovare inutilă, deci rămâne de ”încercat” varianta ”mituirii” prin: ”încercă ceva ce nu-ți dorești / doar cadou ca să primești”. Cum mai spuneam în alte topicuri, de 6 luni nu s-a schimbat nimic în privința a ceea ce înseamnă YOXO: promovare, aplicație, funcționare, facilități, costuri. Baftă doritorilor!

FaraUnID
Campion certificat
Daca aruncati un ochi pe pagina de facebook dedicata Yoxo o sa vedeti foarte multi cobai, pardon utilizatori, care se roaga de reteaua numarul 1 sa le ia banii pentru a putea utiliza acest Yoxo si nu intampla nimic. De ce? Pentru ca acest Yoxo este plin de bug-uri si, asa cum a mentionat si @Flo_1, in ultimile 6 luni nu s-a schimbat absolut nimic dpv al functionalitatii.

cmadeleinel
Explorator
Recunosc ca nu imi place ideea de a testa YOXO cu nr meu stabil, ca apoi sa trebuiasca sa umblu fizic sa trec inapoi la prepay.

FaraUnID
Campion certificat
Absolut corect! Plus ca, eu unul, nu agreez ideea de a-mi inrola cardul bancar intr-o aplicatie doar pentru a efectua un test al acelei aplicatii. Aceasta testare trebuia sa aiba loc inainte de lansarea comerciala a produsului. Reteaua numarul 1 a aruncat acest produs pe piata in urma cu 6 luni si abia acum demareaza o campanie de testare de produs. In toata aceasta perioada de cca 6 luni au fost extrem de multe intrebari si extrem de multe probleme semnalate, iar raspunsurile oferite au fost putine, evazive, la modul general si au aruncat si mai multe incertitudini asupra acestui Yoxo.

Vio73
#StarMember
Succes tuturor doritorilor! E o soluție bună pentru doritori!

RafaHelper
#StarMember
Asta e genul de campanie la care nu m-as inscrie pentru ca trebuie sa testez un produs pe banii mei. In alte tari exista platforme de testare produse unde primesti produsul acasa, nu platesti nimic, testezi produsul si mai primesti si bani la sfarsit sau un voucher. Cred ca era mai simplu sa creezi profile de testare pentru numere de SIM asignate acestei campanii, iar SIM-urile sa fie livrate catre tester. ‏‏‎ ‎ Din punctul meu de vedere aceasta campanie de testare nu a fost gandita ci doar pusa in practica, pe principiul hai sa ne scarpinam cu mana stanga la urechea dreapta. In plus de ce ai porni o campanie de testare dupa atata timp de la lansare?

Neaplicabil
Hopa! Nu se mai dau trotinete electrice Xiaomi ci doar 3 abonamente YOXO 🙂 Ciudat e că în regulamente se vorbește despre trotinete și numai mâine nu-i poimâine.

FLo1
#StarMember
@alterego: În final, ”abonamentele YOXO”, se vor da pentru a fi plătite, întrucât nimic nu-i gratis. Și să mai crezi în onoare, cinste și corectitudine? Deși colorat în galben/violet, ”the future is Orange”. Restul e așa cum îl cunoști deja.

FaraUnID
Campion certificat
Update - perioada de înscriere a fost prelungită până în 21 februarie 2021. Sa inteleg ca au fost extrem de multi doritori si ca nu au avut de unde alege testerii? @alterego La urmatoarea campanie Smart Tester o sa fie necesar sa vii cu bani de acasa pentru a te inscrie in campanie, iar daca esti desemnat Tester va trebui sa depui o garantie de minim 50% din valoarea produsului testat. De asemena Testerii care vor castiga premiile puse la bataie vor plati catre ANAF taxele si impzitele aferente.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Mulțumim mult pentru observație. I-am întrebat pe colegi și este o greșeală, rămân trotinetele ca premii și vor modifica din nou în pagina de campanie, cât de rapid posibil. Update: premiile au fost modificate în pagina de campanie, au rămas cele 3 trotinete

Neaplicabil
Testerii campaniei sunt: Adrian Petrovan Adrian Olteanu Alin Mateo Alin Natanael Baluta Amalia Nistorescu Ana Maria Adrian Asavetei Bogdan Dorneanu Claudiu Bichis Daniel Coprean Cosmin Constantin Daniel Pletosu Denis Marian Daniela Dodoi Dragos Claudiu Popescu Elena Sarbu Florentin Alexandru Trandafir George Facina Istvan Nagy Iulian Sandu Marius Catana Mihai Fodor Nicolae Badiu Oana Stegaru Paula Pancencu Peterca Iulian Marius Popescu Bogdan Robert Ilie Robert Biro Sandor Nagy Sebastian Glavan Stefan Pfeifer Cristi Turculet Valentin Ionescu Zaharia Augustin Nicolae Ionut Balcan Cristian-George Stoica Andras Iakab Catalin Donose Balas Daniela Carmen Florin Catalin Manea Marian Vasile Barba Dumitru Marian Cretu Ioana Cirnu Virgil Costinel Enache Florian Pantucu Ionut Tatar Florin Militaru Laurentiu Bogatoiu Marian Ghebeles

Neaplicabil
Acum poate testa YOXO o lună 100% GRATUIT toată lumea. Detalii aici https://comunitate.orange.ro/questions/2623772-testeaza-gratuit-luna-yoxo