anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Card Carrefour cadou în valoare de 150 lei la activarea sau prelungirea unui abonament pe 24 de luni

And04
Senior

Încă un motiv să îți iei un smartphone nou din magazinul online. Acum primești cadou un voucher în valoare de 150 lei pentru cumpărăturile tale, dacă activezi sau prelungești un abonament pentru 24 de luni.

Detalii pe https://www.orange.ro/oferte-speciale

 

Ofertă limitată: 27-29 aprilie 2022

 

Termenii și condițiile campaniei:

 

Valabilitate: Oferta este valabilă doar în perioada 27 – 29 aprilie 2022 exclusiv pentru activarea si/sau prelungirea unui contract cu 24 de luni prin magazinul online.

 

Cui se adresează: Orice client care își activează sau prelungește un abonament pentru 24 de luni prin magazinul online Orange Romania în perioada de Campanie. Nu sunt eligibile pentru oferta comenzile plasate în perioada Campaniei si care se vor activa ulterior perioadei de valabilitate a ofertei.

 

Mecanismul Campaniei: Clienții care își activează sau prelungesc un abonament pentru 24 de luni prin intermediul magazinului online în perioada 27 aprilie – 29 aprilie 2022 vor primi câte un voucher de cumparaturi la Carrefour (Card Cadou) în valoare de 150 lei.
Clienții eligibili vor primi Cardul Cadou pe adresa de e-mail cu care și-au plasat comanda Orange cel mai tarziu la data de 29 mai 2022.

 

Condiții utilizare voucher: Cardul poate fi folosit in conformitate cu Regulamentul Card Cadou Carrefour numai in reteaua de magazine Carrefour, in limita sumei disponibile pe card. Utilizarea cardului reprezinta acceptul termenilor si conditilor generale prezentate in detaliu pe http://www.carrefour.ro in Regulament Card Cadou Carrefour. Card cadou nu este un card de credit.
Cardul este valabil un an de la data activarii, respectiv pana la data 15 Aprilie 2023.
Nu poate fi returnat sau preschimbat in numerar.
Cardul cadou este transmisibil, nefiind uninominal.
Orange Romania si Carrefour Romania nu sunt responsabil in caz de pierdere, furt, deterioare sau folosire neautorizata a prezentului card.

15 Răspunsuri 15

BlackWolf
Senior certificat
E interesanta oferta. Imi aminteste de perioadele in care iti cumparai un Smart TV din Carrefour si primeai cadou un voucher in valoare de 250 lei

Vio73
#StarMember
Oferta este atractivă, dar pentru cei care pot prelungi abonamentele cu achiziție de telefon in această perioadă. Mulțumim!

Razvan
#StarMember
Primești un bonus la achiziția unui telefon. Țineți-o tot așa.

GOLDzila
Explorator
Oferta este valabilă pentru orice telefon chiar și cu butoane ?!

Bodanul
Începător
Aici spuneti ca este valabil intre 27-29 aprilie , iar in site , pe pagina de oferte speciale , perioada trecuta este 27-30 aprilie ....

And04
Senior
Salutare, @Bodanul Intr-adevar, am vazut acum ca s-a prelungit pana pe 30 aprilie. Initial cand a fost publicata oferta, era pana pe 29, asa cum este scris mai sus. Multumesc pentru observatie!

milord
Junior entuziast
Oferta este valabil si in cazul prelungiri abonamentului, fara telefon cumparat. "Cui se adresează: Orice client care își activează sau prelungește un abonament pentru 24 de luni prin magazinul online Orange Romania în perioada de Campanie."

bebenson
Începător
Vrajeala, mie nu mi-au trimis nici un voucher. Acum zic ca oferta era pentru companii.

milord
Junior entuziast
La fel am patit si eu

Otty
Începător
Nu am primit nimic! A primit cineva??

GOLDzila
Explorator
Eu am primit cardul pe email . Am achiziționat și telefon atunci când am prelungit abonamentul. Este OK concursul .

laureateplus
Începător
Cum ai folosit cardul cadou? Am incercat sa il folosesc online la caumpararea unui TV si nu a mers.

GOLDzila
Explorator
Deocamdată nu l-am folosit . Cred că se dă seria cardului ( pe o hârtie ) la casieră , apoi o să ne ceară codul PIN la POS și cam atât . O să încerc să îl folosesc săptămâna viitoare să vedem cum și în ce fel funcționează.

Ați reușit să utilizați voucherul ?