anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Câștigă premii cu Orange TV Go și TV1000

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

S-a lansat o nouă campanie Orange TV Go împreună cu TV1000. Dacă urmăriți filmele de pe TV1000 prin Orange TV Go puteți câștiga prin tragere la sorți: un aspirator Roborock Cleaner S5 Max și un televizor smart Samsung.

Campania are loc până la data de 30 septembrie 2021, ora 23:59:59.

 

Printre recomandări se află:

- "Viața e frumoasă" - 20 septembrie, de la 22:00. Din punctul meu de vedere este unul dintre filmele incluse în lista "must see", vă recomand să îl vedeți dacă nu ați făcut-o deja.

- "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass" - 27 septembrie, de la 22:00. Dacă ați auzit de filmul în care Leonardo DiCaprio se luptă cu un urs, acesta este 🙂 L-am văzut la cinema și chiar a fost o experiență completă, iar Leonardo joacă incredibil, nu-i de mirare că a primit Oscarul pentru acest rol.

Întregul program TV îl aveți aici: https://www.tv1000.com.ro/?date=2021-09-01#tvschedule

 

Regulamentul campaniei: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-tv1000/RegulamentT...

 

Ați văzut "Viața e frumoasă" sau "The Revenant"?

4 Răspunsuri 4

UB
Începător
Hi9ooooo9ooooo

mihai_13
Maestru
La vita è bella (1997) un film emotionant l-am vizionat cred ca de doua ori integral - exact "must see" si sincer chiar si acum la 53 de ani (ai mei) mi se "umezesc" ochii daca l-as viziona iar ..

Vio73
#StarMember
Mai urmăresc TV 1000 și din Orange TV go și mi se pare atractiv faptul că se pot câștiga și premii! Nu am văzut aceste filme, dar nu este timpul trecut! Mulțumim!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@UB bine ai venit în comunitate! @mihai_13 da, este foarte emoționant, am avut nevoie de multe șervețele când l-am văzut (mulți ani înainte!) @Vio73 cu mare plăcere, dacă ai timp chiar le recomand, sunt foarte bune 🙂