@Teodor4321, eu vad foarte bine.. cred ca tu n-ai înțeles ce am spus.. diferențele nu sunt asa mari cum vrei tu sa le vezi..
Dacă la abonament primești mai multe pinate pentru plata facturii, lucru pe care l-am menționat și eu, factura pe care o poți plati o singura data pe luna, ca n-o plătești in fiecare zi, și pentru modificarea abonamentului, la cartela ai 4 tipuri de reîncărcări pentru care primești 5 pinate..
De cate ori crezi ca se poate modifica un abonament?.. Ce aduni tu de fapt?
Ce compari? O cartela pe care o încarci când ai chef și un abonament pe care trebuie sa-l platesti lunar și care poate fi de 4-5 ori cartela ta?
La abonament, în afara de verificarea consumului, celelalte acțiuni pentru a primi pinate au fost valabile o singura data pe campanie/concurs.. or fi acțiuni pentru care primești 2 sau 3 pinate, dar, au fost valabile o singura data.. acolo unde scrie 2 pinate și 20 de puncte înseamnă că am primit 2 pinate a cate 10 puncte fiecare.. iar unde scrie 2 pinate și 40 de puncte, înseamnă că am primit 2 pinate a câte 20 de puncte fiecare.. ceea ce am spus și eu, cu referirea 10, 20 puncte...
Despre activare opțiuni nu cunosc detalii, pentru ca nu as activa niciuna doar pentru a primi pinate..