tot la fel..300 de puncte si doua mesaje.. unul in care se recunoaste ca e o problema care se manifesta in cazul mai multor utilizatori, dar se va remedia de catre cei de la tehnic..adica vor face aplicatia sa mearga.. nu ca se va rezolva in vreun fel problema noastra.. adica cei cu coduri din saptamanile trecute, sa poata sa isi revendice premiul.. si un alt mesaj in care imi zice ca, nu am putut sa imi revendic premiul pentru ca nu a mai fost stoc.. pai bai Orange.. din moment ce tu imi zici in regulament ca daca am primit codul, am 24 de ore ca sa il introduc in aplicatie, daca nu premiul redevine disponibil pentru revendicare, si eu nu mai am acces la premiu la cateva secunde de cand am primit mailul, atunci unde e "rezervarea" care vine o data cu primirea codului pe email?? o bataie de joc mai mare nici ca exista.. totusi ma asteptam de la Orange sa isi respecte putin clientii si sa isi asume greselile.. dar se pare ca cer prea mult.. Dezamagire.. Sincer, sunt cu voi de peste 20 de ani..aveti cea mai buna retea(cel putin in zona mea de interes) si unii dintre cei mai bine pregatiti consultanti.. ma asteptam la ceva mai mult de la voi.. nu cred ca daca v-ati fi asumat greseala, ati fi simtit foarte mult la buget.. ba din contra, cu niste clienti multumiti, aveti si voi mai mult de castigat.. macar credibilitate