anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Upgrade model telefon in contul My Orange

alexeugeniu
Explorator entuziast

Salutare,

Oare are cineva idee cum se adaugă manual in cont tipul de telefon deoarece nu a fost cumpărat din Orange și mereu imi zice că momentan informațiile sunt indisponibile și să revin mai târziu.

Deja de 2 săptămâni tot revin și e la fel 😀

Știe cineva cum pot adauga manual tipul de telefon?

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Într-adevăr, în cazul telefoanelor care nu sunt achiziționate prin Orange, este posibil ca informația din My Orange să nu fie corectă sau să fie indisponibilă. Din păcate, ea nu poate fi modificată în acest moment. Vă vom anunța dacă această funcționalitate va fi introdusă în viitor.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Nu cred ca exista aceasta varianta. Mie imi citeste corect numarul (desi, cat am fost abonat imi zicea Huwei Nova 8i, iar pe cartela zice Huawei Nova 8i refurbished. Nu mai stiu exact, dar ori tata, ori sora mea, dar a fost unul din numere de pe contul meu care nu aparea neam, desi era un Samsung (S7). Acelasi mesaj: informatiile sunt idisponibile.

Teoretic, ar trebui sa citeasca IMEI-ul si sa afiseze modelul.

DanielaH
Moderator

Într-adevăr, în cazul telefoanelor care nu sunt achiziționate prin Orange, este posibil ca informația din My Orange să nu fie corectă sau să fie indisponibilă. Din păcate, ea nu poate fi modificată în acest moment. Vă vom anunța dacă această funcționalitate va fi introdusă în viitor.

Ilie43
Cunoscător

Ai putea încerca: Setează telefonul automat,

Setǎrile oricum le ai, dar se vor asocia in baza de date numărul de telefon si modelul acestuia. Apoi, ai șanse sa vezi in cont modelul telefonului tău. Nici eu nu am cumpărat telefon de la Orange și când am schimbat sim-ul (deteriorat) am făcut chestia aia mai mult de curiozitate. Si in cont My Orange îmi apare exact modelul telefonului meu. 

Nu a ghicit culoarea, dacǎ e sa zâmbim puțin. 😂