anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde pot vedea în aplicația My Orange tipul telefonului folosit în rețeaua Orange?

Razvan
#StarMember
Navigând prin vechea aplicație Contul meu by Orange, am văzut la un moment dat ca apare și tipul telefonului utilizat. În aplicația noua, unde pot vedea acest lucru?
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Poti vedea tipul telefonului din My Orange in Sumar. Ce-mi place este faptul ca sub fiecare model de mobil detinut iti ofera si recomandari de accesorii. Am pus poze de la ambele abonamente, cu mobilul socrului si al meu, neachizitionate din Orange. Ce nu mi-a placut este faptul ca nu mi-a nimerit culoarea la Samsung S9+, este lila nu negru. 😉

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Miha_Z
#StarMember
Jay eu folosesc My Orange doar pe mobil si-mi arata modelul telefonului. @Cris_Bogaciu uita-te pe prima pagina in care se deschide aplicatia, este reclama la reincarcarea de 5 euro, apoi Cronos, puncte Thank You si mai jos ai date despre telefon.

Jay
Campion certificat
Sincer, mi s-a parut ca pozele tale par din aplicația de mobil, dar, n-am reusit sa gasesc.. de-asta n-am afirmat cu siguranta... sa nu spun ceva eronat... :) La mine, sub cronos nu mai apare nicio informație..

Miha_Z
#StarMember
Jay, eu nu am descarcata aplicatia My Orange. Eu intru de pe telefon din Chrome pe varianta de mobil, nu desktop. Posibil de aceea sa fie diferentele intre imaginile noastre.

Vio73
#StarMember
Pe laptop/ desktop îți apare. Sau direct din browser.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Jay
Campion certificat
Miha, mi-ai dat emoții :D.. Eu, având aplicația, cand spun mobil ma refer la aplicatie nu la varianta pentru pc.. Acolo da, indiferent ca intri in cont din pc sau telefon, se vede.. Eu nu prea intru pe varianta de desktop din telefon..

Miha_Z
#StarMember
@Jay, ai dreptate. Vorbeam pe acelasi subiect, dar intelegeam diferit problema dezbatuta. 😉 Bine ca s-a elucidat misterul. Acum depinde cum intra si @Cris_Bogaciu.