la 19-09-2025 08:13 PM - editat ultima oară la 20-09-2025 09:08 AM de DanielaH
Categoria 3 - Orange Apps
Eu folosesc aplicația MyOrange si ani de zile am vrut sa am opțiunea sa pot sa imi schimb detaliile contului, adică mai exact la nume prenume si inca nu se poate. Poate cu aceasta postare se va putea pe viitor 😁. Ce vreau sa spun este ca daca imi schimb numele de familie, aplicația nu imi permite sa fac modificări pe cont la numele de familie trecut. Mi-ar plăcea să fie posibil si acest lucru ca sa nu fie nevoie sa sterg contul si sa creez altul. Asta înseamnă stergerea tuturor datelor din cont, plus asteptarea de 1_2 zile ca noul cont sa fie activ, ca abia apoi sa il pot folosi,timp in care nu pot accesa deloc aplicația MyOrange ca, practic nu am cont.
Mulțumesc cu recunoștință!
la 19-09-2025 09:54 PM
Exemplul de mai sus este pe telefon, dar cum am menționat, de pe varianta de web a contului (din browser), nu din aplicația MyOrange. Și nu este ceva nou, adică știu că a fost și mai demult.
la 19-09-2025 08:40 PM
@RoxanaElenaM: Dacă este cu referire la abonament, atunci actualizarea datelor se face pe baza comunicării noului act de identitate care conține "noul nume". Simplu, ca la Orange. 🙂 Te așteptăm să ne menționezi dacă s-au actualizat informațiile.... când va fi cazul.
la 19-09-2025 08:46 PM
Bună seara,
Eu sunt deocamdată pe cartela prepay si această opțiune nu este înca posibila sa schimbi in aplicatie myorange. Asa ca a fost nevoie sa imi șterg contul si sa imi creez altul. Sa aștept 2 zile ca sa il pot folosi si am pierdut si toate datele din contul vechi.
De accea am postat. Este simplu ca la Orange, asa cum ai spus, se poate intra in setari si modifica in cod astfel incat sa existe opțiunea de editare la nume prenume, modificare si salvare fara alte drumuri și complicatii. 😁
la 19-09-2025 09:07 PM
Mulțumesc pentru răspuns. În acest caz, pentru prepay, numele pe care le editezi în agenda telefonului, acele nume (aferente numerelor respective) vor apărea inclusiv pe cont. Încearcă și te poți convinge singură. 🙂
la 19-09-2025 09:13 PM
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Eu ma refeream la numele și prenumele meu trecute in cont, in aplicația myorange, nu se pot modifica. Oricum, contul l-am șters ca nu puteam modifica nicicum in secțiunea nume prenume utilizator si acum am alt cont. Eu am postat asa, ca poate pe viitor se ia in calcul si se face modificarea. Este simplu si in beneficiul clientului fara pierderi de timp nici pentru client nici pentru companie. Mulțumesc
la 19-09-2025 09:39 PM
Numele și prenumele din datele contului sunt editabile și accesibile din varianta WEB (nu din aplicație) a contului. Ai un screenshot mai jos pentru exemplificare. 🙂
la 19-09-2025 09:41 PM
Nu stiu, eu am încercat de pe telefon, tableta și la vremea respectiva nu a mers sa modific. Daca acum se poate edita, modifica, salva noile modificări, super. 🙂
la 19-09-2025 09:54 PM
Exemplul de mai sus este pe telefon, dar cum am menționat, de pe varianta de web a contului (din browser), nu din aplicația MyOrange. Și nu este ceva nou, adică știu că a fost și mai demult.
la 19-09-2025 10:10 PM
Am vaga senzație ca nu crezi ceea ce spun. La mine nu a mers nicicum sa modific datele la nume prenume in aplicatie. Am încercat de multe ori si nu se salvau modificarile, de aia am si decis sa șterg contul si sa imi creez altul. Ca in alta ordine de idei, nu faceam asta. Sper sa înțelegi. Mulțumesc, apreciez implicarea si solutiile oferite. Daca într-adevăr se poate din cont acum, super,dar asa cum am specificat de la început la mine nu a mers. Mulțumesc frumos.
la 19-09-2025 10:25 PM
Cum am mai menționat: dacă înainte utilizai abonament posibil (dar nu sunt convins) să fi fost datele nemodificabile, dar în această situație, cu o sesizare către Orange și documentul de CI actual/ schimbat, situația se actualizează simplu. 🙂
Ideea este că există rezolvare, iar aceasta nu poate fi decât de bine. 🙂
la 19-09-2025 10:31 PM
Nu am avut abonament, sunt pe cartela de peste 20 si ceva de ani. Inca nu am primit nicio oferta atat de tentanta incat sa ma mut la abonament. Am aceleași numar de peste 20 si ceva de ani si am avut aceleași cont, doar ca nu s-a putut modifica, am incercat toate variantele posibile si știute. Stiu ce spun. De aia am recurs la ultima si am șters contul si mi-am creat altul. Daca puteam altfel, o făceam.
Normal ca exista rezolvare pentru orice, de aia am postat situația mea.
Acum orice soluție mi-ai propune nu isi mai are rostul ca am cont nou cu date ok si funcționează optim.
Mulțumesc cu recunoștință pentru timpul acordat
la 19-09-2025 10:40 PM
Și totuși, care date (informații) au fost pierdute? Datele unui număr asociate la un cont sunt și rămân nemodificate (adică nu se șterg) indiferent de câte ori vei șterge contul / asocia numărul la un nou cont. Ca idee /asigurare în caz de repetiție. 🙂 Numai bine.
la 19-09-2025 10:46 PM
Aici era vorba de altceva, de faptul ca nu se poate modifica din aplicația myorange numele și prenumele. In speta numele, ca prenumele iti rămâne același toată viata. Apreciez faptul ca te implici si vrei sa ma ajuti, dar nu este cazul, ca nu tine de tine ci de companie exclusiv daca se vrea, pe viitor. Eu tot ce am scris se poate verifica si vedea ca asa si este cum am zis.
Acum asa cum am si spus am cont nou creat si este ok. Deocamdată funcționează optim. Mulțumesc frumos.
la 19-09-2025 10:50 PM
Ok. În acest caz mă bucur că te-am putut ajuta și să știi că poți reveni oricând în Comunitatea Orange și cu alte sesizări, idei, soluții. O noapte frumoasă și pe curând.
la 19-09-2025 10:50 PM
Mulțumesc asemenea și ție 🙂
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor