anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Resurse inexistente în aplicația My Orange?!

Jay
Campion certificat
Salut! De aproximativ o săptămână, aplicația My Orange îmi arată că resursele sunt inexistente.. Pe toate 4 abonamentele..
Nu îmi fac nicio grijă pentru că am nelimitat, dar, vreau să știu ce se întâmplă.
A mai întâmpinat cineva situația asta, știți de ce se întâmplă asa?
Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Nici la mine nu mai arată, după ultimul update de acum 2 zile. Câteodată un update mai repară lucruri, dar strică altele. L.E. Am intrat în Google play, căutat aplicația My Orange, deschis din magazin și resursele sunt afișate iar.

Vizualizare soluţie în postul original

28 Răspunsuri 28

Jay
Campion certificat
Exact, e deranjant.. eu am nelimitat si tot ma deranjeaza, dar pe cei care trebuie sa verifice pentru ca au resurse limitate sau sunt plecati din tara?!.. Sa speram totusi ca nu are legatura cu virusul, ca daca afecteaza si in online va fi si mai dificil cu platile 🙂

Ascary
Campion certificat
Ai internet nelimitat fiindca ai primit bonus nelimitat de ziua ta dar o sa vina vremea cand si tu vei vrea sa citesti instant resursele 🙂

Jay
Campion certificat
Ascary, eu si acum vreau sa le citesc instant :))) Din fericire am ceva gb de net pentru vechime, plus ce am in abonamente.. Dacă se păstrează conditiile astea in niciun caz nu voi avea probleme gen net insuficient.. dar, tot vreau sa le vad acum 😄

Ascary
Campion certificat
Eu zic ca a dat Orange la bonusuri de net ca nu prea mai poti sa te plangi de resurse "inexistente". In aceasta perioada chiar avem nevoie cu totii. Sunt profesori care tin lectii online si un trafic mare le este de ajutor.

DanielaH
Moderator
Mulțumim tuturor pentru feedback! Am transmis situația semnalată de voi colegilor de la Online. @Jay, înțegeg că s-a rezolvat și acum informația este corectă în aplicație?

Jay
Campion certificat
⁴Nu s-a rezolvat!.. Inițial asa am crezut, dar, nu... A mers doar la început.. Nici după reinstalarea aplicației.. Trebuie să reincarc pagina de cel puțin 3 ori ca să apară resursele.. La deschiderea aplicației apare exact cum am scris in intrebare si trebuie sa apas pe pagina "consum" din aplicație de mai multe ori până apar resursele... ca un fel de refresh..

DanielaH
Moderator
Situația este în atenția departamentului nostru tehnic. Vă vom ține la curent aici când va fi complet remediată. Mulțumim pentru înțelegere!

Ascary
Campion certificat
No problem Daniela,asta sa fie necazul in zilele acestea 🙂

Vio73
#StarMember
La mine nu se văd resursele incluse, dar restul lucrurilor le pot vedea și în aplicație! Bine că pot fi vizibile pe laptop!

Neaplicabil
Am primit răspuns de la dezvoltator din magazin play al aplicației. Se depun eforturi. Am instalat și dezinstalat de o mie de ori aplicația, le am dat si o stea la rewieuri. E haiul naibii într o tara de it iști scutiți de taxe și impozite sa nu găsești macar unul in stare sa facă naibii o aplicație de doi franci sa funcționeze. Tutea si Caragiale mereu actuali in tara asta.

DanielaH
Moderator
Salut! Avem confirmarea că situația a fost remediată. Vă rugăm să verificați și voi dacă totul este OK acum și vizualizați corect resursele în aplicația My Orange. Mulțumim!

Neaplicabil
Confirm ca momentan funcționează cu bine. O mai urmăresc o perioada insa. Mulțumesc pentru răspuns și pentru implicare.

Jay
Campion certificat
Eu am deschis aplicatia dimineata si au aparut din start resursele si, acum am deschis din nou si sunt ok..

Vio73
#StarMember
La mine erau vizibile de aseară!