anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot instala aplicatia My Orange

kisjoska
Junior entuziast

Nu pot instala aplicatia My Orange. Initial am avut probleme la reincarcare prepaid. Am sunat banca, au spus ca la ei totul e OK. Sa sterg din aplicatia bancii cardul si sa reintroduc. Tot nu functiona reincarcarea. Am sters My Orange, si acum nu mai pot instala din Play Store. Alte aplicatii ma lasa sa instalez, doar My Orange nu.

Telefon Google Pixel 6A, Android 16 oficial. 

1 Soluţie acceptată‚

Poți încerca instalarea aplicației  folosind un alt cont Google în app play store.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

Anca07
#StarMember

Buna @kisjoska 

Ce inseamna ca nu poti instala aplicatia? Primesti eroare? Nu o gasesti in play store? Ne poti ajuta cu un print screen? 

De asemeni, ce s-a intamplat recent in modul de utilizare al telefonului? Poate ai schimbat regiunea contului Google? Sau orice alta modificare/setare ai facut, posibil sa fi cauzat asta.

Confirm ca nu e nicio problema, cel putin la mine, in acest moment in a gasi si instala aplicatia din magazin play.

Seara faina!🌙

kisjoska
Junior entuziast

Introduci 20 sau muuuuuuuuuuuuuuuuult mai multe caractere sa nu apara eroare de la raspuns. Nebunie curata. Incerc de jumat de ora sa incarc o poza, dar da eroare la poza cu eroare.

kisjoska
Junior entuziast

Nu am schimbat nimic. Functioneaza orice app inafara de My Orange.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poate fi o eroare temporara însă poți încerca:

• O restartarea a telefonului
  • Șterge cache și date a aplicatiei Play Store

Daca aplicația nu apare  verifica regiunea contului Google. Poți încerca instalarea prin deschiderea linkului (dezactivând mai întâi aplicația play store)

kisjoska
Junior entuziast

Mă lasă să instalez orice, înafară de My Orange Romania. Cu link am încercat fără succes

Poți încerca instalarea aplicației  folosind un alt cont Google în app play store.

kisjoska
Junior entuziast

Interesant, dar asa am reusit sa-l instalez. Multumesc mult. Acum mai vedem cu reincarcarile pentru prepaid daca vor functiona. Speranta moare ultima.

Cu placere! Sper sa reușești.

kisjoska
Junior entuziast

Azi dimineata a aparut un update la aplicatia My Orange in Play Store , dar nu s-a rezolvat nimic. Aceeasi problema.

Pentru problema legata de reîncărcările prepay, poți face o sesizare prin chatul din aplicație sau telefonic. Au mai fost probleme in trecut.

Primești o eroare anume. Ca soluție de compromis, poți încerca să încarci cu credit din aplicații terțe precum mobilPay Wallet urmând ca opțiunea dorita sa o activezi din my Orange pentru a nu pierde bonusul de net.

kisjoska
Junior entuziast

De pe site, din account, merge bine, dar sunt 3 numere de telefon pe care le incarc lunar. In My Orange era mai comod. O sa rezolve problema, asta e sigur.

kisjoska
Junior entuziast

In fine, azi dimineata am reusit sa fac update-ul. Totul merge normal acum.

Buna @kisjoska 

Folosesti un telefon pentru 2 conturi google?

Multumesc pentru raspuns!☀️

kisjoska
Junior entuziast

Da, am 4 accounturi Google pe telefon.