anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Eroare in incercarea de a schimba adresa de email

SilviuI
Junior

Fluxul de resetare a adresei de email da eroare, ori de cate ori incerc, indiferent de browser sau device

Intru sa resetez adresa de email, completez si parola existenta.

Apoi mi se spune ca o sa primesc un email de confirmare pe noua adresa de email.

Il primesc, dau click pe butonul de confirmare, si apoi ma redirecteaza catre o noua pagina pe care zice ca s-a produs o eroare

18 Răspunsuri 18

MihaiC99
Campion

Salutare!

Chiar dacă îți apare acea eroare, adresa de email a fost schimbată cu succes. Terebuie să te deloghezi din cont și să te autentifici din nou folosind noua adresă de email. Poți verifica schimbarea accesând secțiunea „Date personale” din contul tău My Orange.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/date-personale 

SilviuI
Junior

Din pacate, nu functioneaza cum zici tu. M-am delogat, si am incercat sa ma loghez cu noua adresa de email. Nu functioneaza, de asemenea, daca ma loghez cu vechea adresa de email inca functioneaza, si in datele contului meu inca apare vechea adresa de email. Deci nu asta este solutia.

Vreau sa mai adauga ca adresa noua pe care vreau sa o pun a fost atasata in trecut (acum multi ani), la contul tatalui meu, el neavand atunci alta adresa de email. Intre timp, el si-a schimbat adresa de email, insa adresa mea a ramas cumva marcata in baza de date ca fiind cumva rea, si nu poate fi atasata la un nou cont.

Vreau sa vorbesc cu un inginer care se ocupa de baza de date de clienti, sa intre si sa imi verifice statusul acestei adrese de email (la care eu sunt titular), si sa ii scoata orice flag care nu ar face-o eligible pt asignare la un nou cont

Ai incercat atât din aplicația mobila my Orange cât și din varianta browser?

Eu am schimbat prin aplicația mobila și deși a apărut eroarea prezentată de tine, schimbarea sa realizat cu succes.

2647.jpg

Pentru a lua legătura cu un operator, trebuie să contactezi serviciul clienți fie prin chatul din aplicația My Orange, fie telefonic.

https://www.orange.ro/contact/ 

SilviuI
Junior

Da, am incercat acum si din aplicatia mobila My Orange, acelasi flow, sa resetez emailul, am introdus noua adresa de email, am dat click pe mailul de confirmare, care ma trimite pe o pagina in care zice ca e eroare, am incercat sa ma deloghez din aplicatie, si nu a mers sa ma loghez cu noua adresa de email.

Problema mea ramane nerezolvata

Atunci contactează serviciul clienți pentru suport (prin chatul din app sau telefonic).

Am apelat deja la toate canalele de sprijin in rezolvarea acestei probleme. Se pare ca fiecare ma trimite la celalalt, ca o spirala, si nimeni nu stie sa imi ofera o solutie concreta.

1. Sunat la 300, intrat in legatura cu serviciul clienti, explicat problema in detaliu colegei de la telefon, dupa 20 de minute de discutii si dupa ce m-a pus in asteptare de 3 ori, a zis ca nu stie sa imi ofere o solutie, si ca sa contactez un formular de feedback/support pe site, care este inexistent, nici ea nu stia sa imi explice unde se afla

2. Pe Djingo, Asistenul virtual, am incercat sa imi spun problema, si ma redirectioneaza sa contactez la 300 un agent (adica inapoi la pasul 1)

3. Pe aceasta platforma am postat problema, la fel nicio solutie concreta care sa imi rezolve solutia

4. Am trimis si un email catre: serviciul.clienti@orange.ro unde am detaliat problema, insa mi-am pierdut deja speranta

Concluzie: felicitari Orange pentru ca ati "automatizat" toate serviciile clienti si ca nu se gaseste nimeni care sa ma ajute cu rezolvarea unei probleme simple: schimbarea adresei de email. Toti ofera niste solutii de suprafata, pe care le-am incercat deja de 10 ori (DA, am incercat si de pe telefon, DA, am incercat si din browser, si de pe alt tip de browser). Apoi fiecare ma trimite catre alt canal de comunicare, nimeni nu isi asuma responsabilitatea de a ma ajuta pana la capat

Salutare!

Contactează Serviciul clienți din Chat Djingo  sau la numărul 300.

Succes!

SilviuI
Junior

Sunt curios de ce a fost sters comentariul meu anterior? S-a suparat cineva ca am spus adevarul?

SilviuI
Junior

In loc sa imi stergeti comentariul in care era un feedback onest cu ce pasi am facut, ati putea sa ma ajutati sa imi rezolv problema

Salut @SilviuI

Ti-ai rezolvat problema?

DanielaH
Moderator

@SilviuI, nu a fost șters niciun comentariu de pe acest thread, cel puțin nu intenționat. Ești sigur că a fost postat?

DanielaH
Moderator

@SilviuI, s-a rezolvat situația?

Nu, nu mi s-a rezolvat problema, inca nu pot sa imi schimb adresa de email

Îmi pare rău :((

Ne poți trimite, te rog, în mesaj privat care este adresa de e-mail actuală și cu ce adresă dorești s-o schimbi?