anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Defectiune tehnica la reincarcare in My Orange?

Romeo_
Senior certificat
Buna ziua,incerc sa intru in aplicatia My Orange sa-mi incarc telefonul,apare o reclama la Netflix apoi se inchide aplicatia.Este o defectiune tehnica?A mai patit cineva aceasta chestie?(Mentionez ca am incercat de cateva ori,am inchis telefonul si l-am deschis,am sters aplicatia si am descarcat-o din nou dar la fel face).Va multumesc!
40 Răspunsuri 40

Romeo_
Senior certificat
plata cu card pe care am inca bani suficienti pt. a reincarca...toata ziua am incercat pe pc-uri diferite, pe tel...de la card nu e ca am facut plata cu el

Romeo_
Senior certificat
acum am incercat si de la colegi atat de la prepay cat si de la abonament si nu functioneaza MY ORANGE

teacher_
#StarMember
Eu nu am probleme... Ai incercat sa treci pe wi-fi, și apoi pe date, adică ambele variante?

Romeo_
Senior certificat
sincer...nu stiu cum sa mai incerc pt ca am incercat variante diverse

Laura_cio
Senior
Romeo, ai reușit sa accesezi aplicația și sa faci ceea ce ți-ai propus? Încearcă o reinstalare a aplicației. La ceilalți nu s-a întâmplat, ci doar la tine?

Romeo_
Senior certificat
Laura,am incercat,mersi pt sfat...am incercat mai multe variante..singura ramasa e sa ma duc sa cumpar cartela si sa reincarc...fiind la munca si departe de orice magazin nu am reusit

Laura_cio
Senior
Romeo, îmi pare rău! Pe moment se va rezolva problema cu reîncărcarea, dar pe viitor vei vrea sa faci din nou acest lucru pentru ca e mult mai eficient pentru tine. Trebuie sa se rezolve cumva. Sa așteptăm raspunsul Danielei. Chiar sunt curioasa.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Romeo, Cate tranzactii online ai facut cu cardul astazi, cardul pe care incerci sa il folosesti la plata?

Romeo_
Senior certificat
Una,dar nu e de la card,nu ar fi mers daca era

RafaHelper
#StarMember
Observ ca ti se blocheaza in pasul de plata, m-am gandit ca poate ai atins numarul maxim de tranzactii cu cardul online. Ai incercat sa dai clear la cache din browser?

Romeo_
Senior certificat
Nu Rafa,doar o singura tranzactie am facut,nu stiu sa fac ceea ce ai spus...dar o sa merg sa-mi cumpar cartela de reincarcare si sa-mi incarc pt ca dupa atatea incercari am ajuns la capatul rabdarii...My Orange pur si simplu nu functioneaza si nu stiu dc 😞 Multumesc tuturor pt sfaturi!

Vio73
#StarMember
Dacă nu-ți merge sub nicio formă, nu ai altă soluție decât să îți iei cartelă de reîncărcare. Îmi pare rău!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Romeo, Ai aici pasi pentru a sterge datele de navigare, alege De baza si Dintotdeauna. https://support.google.com/chrome/answer/2392709?hl=ro&ref_topic=7438008 Spune-mi daca a mers.

RafaHelper
#StarMember
@Romeo, daca ai abonament la Orange poti face reîncarcarea si de la *100# cu plata pe factură.

Razvan
#StarMember
Pe același pc, ai încercat sa te loghezi cu alt cont, ca să elimini o problemă, în sensul sa nu fie doar pe contul tău eroare. Ai putea sa scrii către Orange Helper de pe Softpedia, să facă câteva verificări punctuale.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.