anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Info consum în aplicația MyOrange

Andreisj_A
Începător

Bună ziua,

Mai nou nu pot vedea resursele rămase și costurile extra în aplicația MyOrange. 
A fost scoasă opțiunea din aplicație?

Multumesc,

10 Răspunsuri 10

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Dacă nu îți apar, este posibil să fie nevoie să faci update la aplicație sau să o reinstalezi. Știu că au fost ceva probleme cu o versiune mai veche, dar între timp s-au remediat. Eu am verificat acum și la mine apar.

13629.jpg

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Pozitia butonului a fost modificată.

18373.jpg

Ordinea de afișare poate fi modificată apăsând butonul din imagine

18374.jpg

Ai un topic pe aceasta temă mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/aplicatia-my-orange/rezolvat-butonul-consum-a-fost-inlocuit-de-buton... 

Alternativ poți apela *100# sau varianta browser a contului my Orange.

Vio73
#StarMember

Salutare!

De la acele liniuțe, poți intra și schimba ordinea subsecțiunilor din My Orange.

1000096063.jpg

1000096064.jpg

1000096070.jpg

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Shadow09
Junior entuziast

Nici la mine nu apare opțiunea consum și am luat toată aplicația la puricat, am șters-o și instalat-o din nou, efectiv toate soluțiile și degeaba . Am un iPhone 17. La soție după ce a șters-o și instalat iar îi apare consum la mine nu 😂

Ce versiune ai la aplicație? Eu am 10.13.01 build 6142

13634.jpg

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

Shadow09
Junior entuziast

IMG_0052.jpeg

 asta este versiunea disponibila  pe ios, nu există alte actulizari disponibile, la sotie pe aceeasi versiune ca si mine ii apare consum 

MihaiC99
Campion certificat

Ai incercat și o ștergere a datelor aplicației?

In cazul android, consumul putea fi accesat și secțiunea Pinata.

18401.jpg

Shadow09
Junior entuziast

pe iOS nu există o opțiune de ștergere a datelor aplicației ca pe android , am șters aplicația și instalat din nou, și telefonul are ultima versiune de iOS,la soție fix aceeași aplicație și același telefon îi sunt afișate datele și la mine nu. Acolo la piñata party pot vedea consumul dacă după ce îl vezi odată nu mai poți accesa decât după câteva zile.

daca mă loghez pe contul soției de pe tel meu la ea apare consum , când mă loghez pe contul meu la mine nu apare 

MihaiC99
Campion certificat

Pe dispozitivele android secțiune consum pinata nu se dezactivează. Poate fi accesată oricând.

Nu pare o problema legata de aplicație. Probabil se vor actualiza datele contului și la tine.

Salut @Shadow09

Ce versiune de iOS ai? Cred ca problema vine de la ultima versiunea de iOS, mai multi utlizatori se plang ca nu le functioneaza aplicatiile. Poti accesa My Orange si din browser de pe mobil pana la rezolvarea problemei.