anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Exista o aplicație similară My Orange pentru Desktop-Laptop, asa cum exista pentru mobil?

Ascary
Campion certificat
Exista o aplicație similară My Orange pentru Desktop-Laptop?
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Similara nu, dar nici nu cred ca este nevoie, atat timp cat exista o varianta speciala pentru desktop/ laptop .. uitandu-ma la aplicatiile pe care le am eu instalate pe telefon, niciuna nu este similara cu varianta desktop..

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Deocamdată este disponibila doar prin Android și IOS, ar fi tare sa le sugeram sa dezvolte My Orange și pentru Windows/Linux.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Laura_cio
Senior
Web-ul “Contul meu” de pe https://sso.orange.ro/ a devenit aplicația “My Orange”, însă poți intra de pe laptop, urmezi “Intra in contul meu”, te loghezi cu aceeași parola ca cea din aplicație și poți accesa.

Miha_Z
#StarMember
In afara de aplicatia My orange creata special pentru accesul cu usurinta de pe mobil, a ramas in continuare valabila vechea adresa a "contului meu", cu acelasi user si parola, doar ca i-au schimbat denumirea in My orange.

Vio73
#StarMember
Nu am văzut și nu cred că există așa ceva. Poate va apărea pe viitor, dar nu stiu dacă ar fi necesară.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Jay
Campion certificat
Similara nu, dar nici nu cred ca este nevoie, atat timp cat exista o varianta speciala pentru desktop/ laptop .. uitandu-ma la aplicatiile pe care le am eu instalate pe telefon, niciuna nu este similara cu varianta desktop..

Vio73
#StarMember
Nu este nevoie, se poate accesa direct din browser.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Contul meu My Orange pentru desktop,este similar My Orange mobil