anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Email incorect la crearea contului My Orange

Neaplicabil
Am gresit o litera la crearea contului my orange si nu a venit email-ul de confirmare
Vreau să șterg contul și să creez altul
1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember
Maine contactezi serviciul clienti "telefon la 300 " sau chat Djingo din pagina www.orange.ro si un reprezentant Orange va modifica si va activa adresa de email. Oricum, adresa de email se poate schimba ulterior din contul MyOrange.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
@Adrian: bun venit in Comunitate. Un cont neconfirmat este un cont neactivat, adica inexistent. Reia procedura pentru a-ti crea contul cu datele exacte. Revino pe topic daca ai reusit sa iti activezi contul MyOrange sau daca apar probleme.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Neaplicabil
Am incercat dar un merge am confirmat numărul și îmi scrie sa confirm adresa de email

FLo1
#StarMember
Maine contactezi serviciul clienti "telefon la 300 " sau chat Djingo din pagina www.orange.ro si un reprezentant Orange va modifica si va activa adresa de email. Oricum, adresa de email se poate schimba ulterior din contul MyOrange.