la 12-12-2024 10:07 PM - editat ultima oară la 13-12-2024 08:17 AM de DanielaH
În aplicația My Orange nu apare suma cumulata cu rata pentru telefon. Cum o plătesc?
la 12-12-2024 11:19 PM
Salut! Pentru a vedea situația centralizată a plăților, valoarea ratei, precum și scadențarul lor intră în contul tău My Orange, alege numărul de telefon și apoi intră în secțiunea Consum și facturi - Rate Orange.
Nu găsești informațiile de mai sus in aplicație?
Ai cumpărat produse cu plata in rate pe factura, sau cu un card de plată în rate?
la 13-12-2024 12:44 AM
Ai facut calculul corect? Si eu am rate de platit si in My Orange imi apare toata suma de plata, abonament+rata.
la 13-12-2024 05:33 AM
Salutare!
Faci o adunare rapidă a sumei de plată dintre abonament și rata produsului și plătești suma rezultată din acea adunare. Oricum, dacă te uiți pe o factură, o să vezi și acolo suma totală de plată, adică abonament + rată produs ( rată produse, dacă sunt mai multe). Și bineînțeles, dacă nu știi exact suma, poți plăti un pic mai mult, iar suma plătită în avans, vă rămâne pentru factura viitoare pe cont.
Ți-am spus cum apare la mine și cum fac eu de mulți ani de zile!
Succes!
la 13-12-2024 09:01 AM
La mine apare corect suma totala, insa nu in ziua emiterii facturii.
In ziua emiterii facturii imi apare doar factura de servicii, nu si rata. A doua zi apare corect suma de plata totala.
De asemenea, daca cumva gresesc si platesc in prima zi factura de servicii, in 2-3 zile apare la suma de plata si rata.
Am testat deja cateva luni, iar situatia este aceeasi si de pe calculator si de pe aplicatiile iOS/Android.
Poti confirma, te rog, cum apare in cont dupa 2-3 zile de la emiterea facturii si daca in continuare apare doar partial suma?
la 15-12-2024 09:05 AM
Salutare! Rata aferentă telefonului apare în factură abia după ce au trecut minim 14 zile de achiziția telefonului, perioadă în care produsul se poate returna. Ratele pot fi vizualizate în secțiunea Consum și facturi/Rate Orange.
la 17-12-2024 09:56 AM
@ViP, ai mai verificat situația ratelor în My Orange? Este în regulă acum?
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor