anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

My orange site pentru ciordit, tintit sa nu poti vedea detaliile

ana18
Junior entuziast

Cand ajungi pe site, iti arata factura, si ai si buton sa vezi imediat detaliile, dar butonul e doar pentru prostit lumea ca ai putea vedea imediat detaliile, pentru ca in fapt nu functioneaza. In fapt, are grija orange sa fie necesar maximul de click-uri imaginabil ca sa poti vedea detaliile, scopul fiind sa prostesti clientul sa nu mai puna intrebari.

Aceeasi strategie inselatoare pe care o folosea si la plata cu cardul. Degeaba bifezi de fiecare data ca nu vrei sa salvezi cardul, tot trebuie sa bifezi si data urmatoare. Acuma s-a schimbat, te obliga sa mai dai un click sa spui ca sigur nu vrei sa salevezi cardul.

Practici abuzive, dar daca cotizeaza destul la cei care ar trebui sa ii controleze, nu se mai pune nimic.

In rest, la orice reclamatie, te suna un mincinos care promite ca repara, dupa care nu iti da banii inapoi si minte ca pe factura urmatoare, daca vrei sa il inregistrezi, nu-ti da voie sa inregistrezi, dar el inregistreaza, refuza orice comunicare scrisa ca sa nu il prinzi cu minciuna, dupa ce te minte 2-3 luni ca vine corectura pe factura urmatoare, zice ca nu mai stie despre ce e vorba, ca a trecut timpul. Ciorditori.

4 Răspunsuri 4

Anca07
#StarMember

Buna @ana18 

Daca ai o astfel de speta ar fi indicat sa o expui aici (fara detalii personale) si poate se gaseste o solutie pentru ea.

Altfel, toate acestea devin acuzatii nefondate sau supozitii.

Zi cu soare!🌞🍁

ana18
Junior entuziast

Ia pune-i tu pe aia platiti de orange sa minta ca fac si dreg sa o expuna. De la mine orange ciordeste. Nu expun gratis decat parerea.

Nu am de ce sa fac asta si nici cum deoarece aici in comunitate suntem cu totii clienti ca si tine, si de aceea, eu in calitate de clienta Orange, imi exprim la fel de gratuit, ca si tine, o parere😊

Zi cu soare!🌞🍁

MihaiC99
Junior entuziast

Poți folosi și aplicația my Orange pentru plata/vizualizarea facturii.

Poți detalia in ce fel ai fost "ciordit".