anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum adaug pe iPhone calendarul de la my orange?

LFS
Junior entuziast

Salut spunetzi-mi și mie cum adaug pe iPhone calendarul de la orange deoarece doresc să fiu avertizat la data scadentă. Am intrat în calendare și nu găsesc opțiunea să activezi my orange și nici în my orange nu găsesc să adaug calendare.

1 Soluţie acceptată‚

Posibil sa fie un bug pe XS Max. La mine a mers perfect din prima. Singura conditie a fost sa pornesc procesul din My Orange. Adica, in momentul in care primeam eroarea pe care o vezi tu, era din cauza ca nu ii dadusem acceptul din setari. Dar tie nu-ti apare deloc in setari, ceea ce e foarte ciudat.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

39 Răspunsuri 39

Daca e un bug, trebuie vazut daca e un bug de iOS sau de aplicatie. In principiu, pare mai degraba de aplicatie.

Cu toate astea, am tot vrut sa te intreb si am uitat: folosesti ceva setari de accesibilitate? Pentru ca interfata arata ciudat. Ai incercat cumva si fara? Sau...poti sa rogi pe cineva sa incerce si fara?

Client Orange

LFS
Junior entuziast

Da sunt utilizator de VoiceOver. Dar am încercat și cu VoiceOver -ul dezactivat. Deci este bun din aplicație . l-am trimis și feedback și nimic până acum

Cand incerci sa activezi optiunea pentru prima data, in aplicatia My Orange trebuie sa-ti faca un pop-up pe mijlocul ecranului. Banuiesc ca nu-l poti vedea, altfel n-ai avea nevoie de VoiceOver.

Ideea e ca daca iOS-ul sau aplicatia My Orange nu-ti dau voie sa dai click pe acel pop-up, nici nu-ti va aparea optiunea de Calendar in setarile telefonului. Deci cred ca in cazul tau problema este de input. Nu poti da click pe acel pop-up, ca urmare, nici nu-ti apare optiunea ulterioara de activare/dezactivare din setari. Inca incerc sa-mi dau seama daca e de la aplicatie, sau de la iOS. Posibil sa nu fi fost implementate niste chestii de accesibilitate in aplicatie. Ca atare, nici nu le poti folosi.

O sa incerc sa testez si eu un pic pe telefonul meu sa vad daca face sau nu ce trebuie in cazul asta.

Cel mai simplu ar fi, daca ai pe cineva care poate folosi telefonul fara VoiceOver, si poate vedea ce e afisat pe ecran, sa incerce sa dea Allow pe acel pop-up.

Oricum, dupa cum ziceam, o sa incerc si eu pe telefonul meu, si revin.

Client Orange

arsradu
#StarMember

Nu Contacte. Calendar.

Cand ii dai prima data din aplicatie, iti apare un pop-up. Acolo trebuie sa-i dai Allow. Daca nu i-ai dat, mai poti sa-i dai din setari. Dar numai dupa ce ai initiat tot procesul din aplicatie. Altfel nu-ti apare.

Deci, reia procesul din aplicatie, Facturi > Detalii > Aminteste-mi la data scadenta. Si asigura-te ca ii dai acces la Calendar de aici.

Client Orange

LFS
Junior entuziast

Nu nu merge din aplicația MY ori inch are buton dat de închidere și ieșire

FLo1
#StarMember

@LFS: Nu înțeleg de ce nu dorești să adaugi în calendar evenimentul manual cu recurență lunară? Așa cum ai adăugată și onomastica sfintei ”Nuți” din luna mai.... Este simplu, fără complicații și din câteva click-uri. 

Anonim
Neaplicabil

Ciudat… In Settings > My Orange ce-ti apare?

In My Orange cand ii dai Aminteste-mi la data scadenta iti apare mesaj ca nu ai dat acces?

Ideea e ca optiunea pentru Calendar apare in setari doar dupa ce ai inceput procesul din aplicatie. Nu stiu daca la reinstalare iti apare… Oricum, ideea e ca trebuie verificate ambele locuri. 

Client Orange

LFS
Junior entuziast

Am încercat toate soluțiile posibile și imposibile: am intrat la calendare din settings și nu apare am intrat la intimitate la contacte este activat la calendare nu apare am dezinstalat aplicația și am instalat-o din nou la fel nu apare am făcut restart forțat la telefon nu apare am ultima versiune de iOS pe un telefon XS Max

Posibil sa fie un bug pe XS Max. La mine a mers perfect din prima. Singura conditie a fost sa pornesc procesul din My Orange. Adica, in momentul in care primeam eroarea pe care o vezi tu, era din cauza ca nu ii dadusem acceptul din setari. Dar tie nu-ti apare deloc in setari, ceea ce e foarte ciudat.

Client Orange

Alex_ORO
Angajat Orange

IMG_0273.jpeg

Setari -> My Orange si modifici setarea incercuita in imagine. 

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Exact. Asa va arata. Dar nu apare optiunea daca nu pornesti din aplicatie. Nu apare by default. Ask me how I know. :))
Dar da, aceea este optiunea. 🙂

Client Orange

LFS
Junior entuziast

M-am uitat prin toate setările posibile nu-mi apare pentru calendar mai orange

arsradu
#StarMember

Salut @LFS 

Am pornit si eu VoiceOver si am reusit sa activez acea optiune, cu el pornit.

Ti-am atasat mai jos o captura de ecran. Nu stiu cat de mult o sa te ajute (probabil nu foarte mult). Dar daca e cineva care poate vedea ce ti-am atasat, poate reuseste sa te ajute sa activezi acea optiune.

Ar trebui sa-ti apara un pop-up cu textul "My Orange doreste acces complet la calendarul tau". Ai cateva texte pe el, si mai jos, doua butoane: "Permite Access Total" si "Nu Permite".

Ar trebui sa poti naviga pana la Permite Access Total si sa-l selectezi de acolo. Cam asta ar fi tot. Mai departe ar trebui sa fie totul ok deja si sa-ti apara si in setari acea optiune.

IMG_1710.jpeg

Client Orange

LFS
Junior entuziast

La mine nu apare