anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum adaug pe iPhone calendarul de la my orange?

LFS
Junior entuziast

Salut spunetzi-mi și mie cum adaug pe iPhone calendarul de la orange deoarece doresc să fiu avertizat la data scadentă. Am intrat în calendare și nu găsesc opțiunea să activezi my orange și nici în my orange nu găsesc să adaug calendare.

1 Soluţie acceptată‚

Posibil sa fie un bug pe XS Max. La mine a mers perfect din prima. Singura conditie a fost sa pornesc procesul din My Orange. Adica, in momentul in care primeam eroarea pe care o vezi tu, era din cauza ca nu ii dadusem acceptul din setari. Dar tie nu-ti apare deloc in setari, ceea ce e foarte ciudat.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

39 Răspunsuri 39

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Poți verifica permisiunile aplicației? Din câte vad, nu are o permisiune de acces la calendar. 

LFS
Junior entuziast
 

LFS
Junior entuziast

Și același mesaj îmi apare

Anonim
Neaplicabil

Ai incercat reinstalare aplicatiei.

LFS
Junior entuziast

Am șters aplicația și am re instalat-o și tot notificarea aceea o primesc

arsradu
#StarMember

Salut,

Setarile telefonului (Settings) > My Orange > Calendare (Calendars) > Access Complet (Full Access). Cel mai probabil, in cazul tau, e setat pe Niciunul (None). 

Client Orange

LFS
Junior entuziast

Și tot nu apare

Anonim
Neaplicabil

Trebuie să permiți accesul aplicației my Orange la agenda telefonului.

LFS
Junior entuziast

Și tot nu apare

FLo1
#StarMember

Cel mai simplu adaugi ”evenimentul” (Plată factură) cu recurență lunară și ești avertizat fără probleme, cu text / sunet de alarmă sau alte metode preferate.

LFS
Junior entuziast

Parerea mea ramâne exact cum doresc eu, numai că aplicatiei îii trebuir sai functioneze corect toate optiunile implementate ⚠️⚠️

FLo1
#StarMember

Dacă pe alte iOS e funcțională, iar la tine NU, atunci e o problemă de telefon (vezi răspunsul dat de @arsradu ). Deci fie schimbi telefonul, fie adaptezi ”metoda” la o adăugare manuală, astfel încât să nu rămâi cu informația pentru programare neadăugată la calendar. Decizia îți aparține pentru că este în interesul tău. Succes.

LFS
Junior entuziast

Părerea mea este că aplicația nu este adaptată și actualizată sau are buguri deoarece pe acest telefon am ultimul soft de ios !!!

Ultimul soft nu inseamna ca este si cel mai stabil. Probabil aplicatia are nevoie de o mica verificare, dar nici IOs nu este perfectiunea intruchipata. Daca nu ma insel, ultima versiune stabila este 17.3.1 si urmatoarea este 17.4 care ar trebui sa apara zilele viitoare. Tin minte ca pe IOs 15 (nu mai stiu .cat, dar sigur nu era Beta) am tot avut bug-uri pe un IPhone SE si a durat cam doua saptamani pana au remediat la urmatorul update.

Totusi, ai raportat si in aplicatie inconvenientul? Comunitatea ajuta, dar, daca eroarea se manifesta la un numar foarte mic de utilizatori, rezolvarea va fi intarziata.