anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SMS 9.90 euro pentru Carefizz

cata1980
Junior

Bună ziua și La multi ani!

Nu am înțeles care este rezolvarea pentru situația cu carefizz. M-am trezit cu un SMS că am plătit 9.90 euro pentru carefizz.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@cata1980, mă bucur că te-au ajutat colegii mei și ai rezolvat.

Dezabonarea se poate face și prin solicitarea directă la partenerul NTH Mobile (pe e-mail la dcw.ro@silverlines.info sau prin apel la 0318262751).

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

BarbaraEH
Junior

Salut,

Instructiunile de dezabonare de la un serviciile cu suprataxa sunt incluse in SMS-ul de confirmare de abonament.

Pentru a te dezabona de la serviciul Carefizz, trimite prin sms STOP CF la numarul 3800. Dezabonarea s-a produs cu succes doar atunci cand ai primit un SMS care confirma dezabonarea.

Daca dezabonarea prin SMS nu functioneaza, te poti dezabona de la Carefizz la acest link: https://unsubscribe-online.com (website disponibil si in limba romana - vezi meniu).

Daca ai nevoie in continuare de suport, poti contacta Carefizz la emailul mentionat in SMS-ul primit la abonare: cro@e-help.cc

Mela25
Începător

Bună!

Cum ma pot dezabona de la Carefizz? Este a2a luna cand mi se ia banii 

Salutare!

Te poți dezabona de la serviciu prin trimiterea unui sms la numărul 3800 cu textul STOP CF de pe numărul de pe care te-ai abonat.

De asemenea pot fi contactați pentru dezabonare la numărul de telefon +40318262751 sau prin email la adresa cro@e-help.cc.

Dezabonarea se realizează cu succes numai daca primești un mesaj care sa confirme acest lucru.

https://ro.carefizz.com/unsubscription 

stefana7
Începător

am primit ca am facut cost suplimentar din cauza la carefizz, nu am folosit acest serviciu/aplicatie, mi-au dezactivat abonamentul , dar vreau sa mi se anuleze costul suplimentar. Nu mi se pare corect sa platesc ceva ce nu am folosit , ca operator al plati aveti datoria de a verifica daca m-am abonat sau nu. Sunt atatia oameni care patesc asta si nu luati masuri!!! daca imi ramane costul o sa merg la protectia consumatorului!

Florin-Lion
Începător

Aceiași problemă, costul e ceva mai mare 10,07€

Modul cum ești abonat este extrem de dubios.

…nu ești avertizat și într-o secundă ești abonat…

Mulțumesc celor de Orange pentru ajutor🙂