la 14-09-2022 03:56 AM
la 14-09-2022 07:57 AM - editat ultima oară la 17-09-2024 11:05 AM de DanielaH
Salutare! Fiind în ultimele luni, poți cere prin intermediul secțiunii Contact o ofertă personalizată pentru abonament și telefon sau poți aplica pentru achiziție din Magazinul online a unui telefon, cu prelungirea contractului pe 24 de luni, iar punctele thank you vor valora triplu. Sigur că poți cere că punctele să se tripleze și dacă discuți cu cineva de la Ofertați și primești ceva mai avantajos! În același timp, poți face și o simulare de achiziție online și apoi poți poți face comparatie între ce ți se oferă de la ei și ce poți lua direct din Magazinul online. Poți, de asemenea, să întrebi și la un Magazin Orange partener ( nu Orange Shop), pentru că și ei oferă unele reduceri și s-ar putea să ai surprize plăcute. Să ne spui cum ai făcut până la urmă! Succes!
la 14-09-2022 04:24 AM
la 14-09-2022 07:57 AM - editat ultima oară la 17-09-2024 11:05 AM de DanielaH
Salutare! Fiind în ultimele luni, poți cere prin intermediul secțiunii Contact o ofertă personalizată pentru abonament și telefon sau poți aplica pentru achiziție din Magazinul online a unui telefon, cu prelungirea contractului pe 24 de luni, iar punctele thank you vor valora triplu. Sigur că poți cere că punctele să se tripleze și dacă discuți cu cineva de la Ofertați și primești ceva mai avantajos! În același timp, poți face și o simulare de achiziție online și apoi poți poți face comparatie între ce ți se oferă de la ei și ce poți lua direct din Magazinul online. Poți, de asemenea, să întrebi și la un Magazin Orange partener ( nu Orange Shop), pentru că și ei oferă unele reduceri și s-ar putea să ai surprize plăcute. Să ne spui cum ai făcut până la urmă! Succes!
la 27-10-2022 10:54 AM
Vreau prelungire de abonament cu achizitionare de telefon cu puncte thank you , insa vreau sa raman la acelasi tarif al abonamentului .Pot achizitiona online telefonul in aceste conditii sau trebuie sa intru in contact cu un consultant ?
Mutumesc anticipat!
la 27-10-2022 12:19 PM
Sunt doua variante:
- intri pe magazinul online si alegi telefonul. In momentul achizitiei vei fi intrebat cum vrei sa-l achiti (totul o data ("banul jos") la pretul oferit de abonament, in rate (suma totala impartita la 24 de luni) sau "la liber"). Punctele se tripleaza doar daca abonamentul se prelungeste pe doi ani. Tot aici vei vedea daca abonamentul curent permite mentinerea pretului sau trecerea la altul mai mare.
- cu ajutorul Djingo sau a paginii de contact poti tirmite o cerere de ofertare in care spui ce anume vrei de la abonament si ca doresti un telefon (daca vrei unul anume, ar fi bine sa specifici). In acest caz vei fi sunat de cineva de la departamentul fidelizari cu o oferta pentru tine. Nu putem stii exact ce vor oferi intrucat nevoile fiecaruia sunt diferite si va depinde si de tine ce anume vrei (sau ce servicii mai ai de la Orange).
La prelungirea mea din ianuarie anul asta, a fost si o promotie a producatorului (am specificat intr-un raspuns anterior).
PS: ca nota de subsol: primisem o oferta acum aproape 3 ani foarte buna (suma totala ar fi fost sub 30E pentru 3 mobile + tv maxim (+ 3 CI+) + net 300Mbps (si, daca retin bine minte, si Netflix 12 luni gratuit, versiunea de 10E) + 100GB la comun pe cele 3 numere (practic, aveam nelimitat, niciun numar nu depasete cantitatea de net din abonament, nici atunci, nici acum). Din pacate, am refuzat intrucat fibra de la parinti (unde vroiam sa fie instalata) era prin Telekom si nu aveau canalele Discovery (si Eurosport). Asa am ramas doar cu mobilele.
la 14-09-2022 09:21 AM
la 14-09-2022 11:12 AM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor