anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Orange Cloud

Crisst
Junior

Buna comunitate, 

de curand am trecut pe orange cu toate serviciile. Am o problema cu orange cloud nu il pot accesa( user si parola sunt corecte). 

am incercat si oe desktop ( web si client) si MacBook si mobil.

pe mobil primesc eroarea de mai jos dupa ce introduc user si parola si iminzice ca voi primi ceva SMS. Pe desktop client dupa ce introduc parola imi de something went wrong try again si ma intoarce sa ma loghez din nou.  Pe interfata web ma loghez apare in mijloc Orange cloud si un spinning wheel care se invarte la infinit.

IMG_6631.png

Eroare Orange Cloud web browser.png

Eroare Orange Cloud windows app.png

18 Răspunsuri 18

A trecut o lună și jumătate, nu ai cerut actualizări ale statusului de la serviciul clienți. De ce nu poate fi rezolvată problema? Sesizarea este în continuare deschisă?

si azi am sunat... tot sunt la telefon cu ei, cica e in atentia clientilor de la tehnic si inca nu au rezolutie... cica e programat sa ma sune maine dar nu stiu ce mai vor sa facem ca am tot incercat toate variantele lor.

Crisst
Junior

Vin cu un update. Problema inca nu a fost rezolvata. Ca si workaround ce am reusit sa fac mi-am facut alt cont de my orange pe alta adresa de mail pe un alt numar ce il am si a mers instant. Practic am ajuns sa am 2 conturi my orange unul doar pentru cloud.

DanS69
Junior

Am pățit și eu la fel, când am dat click pe link