anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot folosi punctele thank you pentru a achita un telefon cumparat in rate?

serjgh
Începător

Buna ziua.

As dori sa stiu daca pot folosi punctele thank you pentru a achita un telefon cumparat in rate in urma cu un an.

Ar mai fi 12 rate.

Multumesc.

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@serjgh: Răspunsul este simplu: NU. Punctele Thank You pot fi folosite doar la achiziția unui nou telefon sau alte device-uri / accesorii, nicidecum la plata ratelor ulterioare achiziției, din puncte rezultate la achitarea abonamentului lunar. Mai multe detalii despre programul Orange Thank You regăsești aici. Numai bine.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@serjgh: Răspunsul este simplu: NU. Punctele Thank You pot fi folosite doar la achiziția unui nou telefon sau alte device-uri / accesorii, nicidecum la plata ratelor ulterioare achiziției, din puncte rezultate la achitarea abonamentului lunar. Mai multe detalii despre programul Orange Thank You regăsești aici. Numai bine.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Pololică
#StarMember

Pe scurt: NU (stiu, l-am plagiat pe Flo1)

Pe lung: punctele pot fi folosite doar la achizitie noua, nu pentru "completarea" ratelor.

PS: daca stii ca vrei un telefon anul viitor, ar fi bine sa le strangi si sa achiti mai mult ca avans. Asa am platit eu telefoanele: avansul era acoperit 100% de puncte, si mai ramaneau cateva care mai scadeau din restul de plata (evident: Avans-puncte=rest de plata. Ce mai ramanea de plata - punctele ramase = restul "final" de plata care se impartea in 24 de rate egale).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Punctele thank you le puteai folosi la reducere/ plată doar la achiziție. Dacă ai făcut achiziția, nu se mai poate, din păcate.

Baftă!