anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot trimite SMS clasic

radu_cloud
Vizitator

Salut, mai are cineva problema?

Cu RCS merge, dar SMS clasic nu merge trimis, doar primit. 

Am schimbat telefon, schimbat și reinstalat aplicații de SMS, verificat numărul "centru servicii SMS" - mi-a amintit de era Nokia, dar e OK, ca pe site Orange.

Era bun pentru plata parcări, bilet autobuz...

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dezactiveaza chatul RCS si incearca sa trimiti sms-ul din nou.

Numărul centrului de mesaje este cel din link-ul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/ 

Situatia este una recenta, a functionat pana acum? Ai o optiune activa ce include sms-uri nationale? Ce eroare primesti?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai verificat și centrul de mesaje și este totul ok, atunci le lași o sesizare din My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne, pentru că poate fi o problemă de pe cont. Am întâmpinat și eu o singură dată așa ceva și cu cei de la Serviciul Clienți am rezolvat.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

din ce descrii nu pare problemă de telefon, ci mai degrabă de rețea/cont Orange.

Am mai văzut situații identice când SMS-ul nu se trimite din cauza blocării serviciilor cu taxă (SMS premium) sau a unei erori pe profilul SIM.

Apeleaza suportul Orange sau chat "Djingo" și le ceri un “reset pe SMSC/profil rețea” sau verificare pe linie. De obicei după asta începe să trimită normal.

O zi faină să ai.😊

„Less noise. Better signal.”