anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

nu mai pot urca majoritatea fisierelor video in orange cloud

skep
Începător

salut.

de vreo 3 luni nu mai pot urca majoritatea fisierelor video in orange cloud.

am cloud de vreo 3-4 ani si nu am avut problema asta.

in noiembrie am incercat sa urc niste fisiere si la vreo 90% dintre ele imi da eroarea "the upload failed. check the item and your network, then try again" (i did, try again).

am incercat din browsere (diferite) de pe pc, am incercat din browser de pe mobil, am incercat din aplicatia de mobil, am incercat din diferite conexiuni de internet, am incercat si sa arhivez fisiere video ca zip cu mai multe volume, nu merge.

am vreo 600gb de fisiere care imi ocupa spatiu pe hdd si urmeaza sa mai am probabil vreo 100gb si deja sunt la limita cu spatiul.

cloudul e nelimitat, fisierele pe care le urc am grija sa fie sub 4gb, nu inteleg ce se intampla.

am vreo 10 tb de date pe cloud (filmulete si poze de familie) si nu e usor sa le migrez pe toate spre alt cloud - din ce inteleg va trebui sa o fac manual si va dura probabil luni pana sa termin (daca ma decid sa ma "mut").

contactul cu cei de la tehnic nu s-a dovedit deocamdata util.

mai intampina careva dintre voi problema asta?

2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember

skep, bun venit in Comunitate!!!

Stii ca e o limita saptamanala, chiar daca ai Cloud nelimitat? "*Utilizatorul poate încărca maxim 25 GB pe săptămână. "

DETALII: https://www.orange.ro/orange-cloud/?srsltid=AfmBOoqDk-Ae0wB1kNb5p3bbPOnE6HKDKRL-7wbavY2sA4247bMXeSvq

skep
Începător

eu imi aduc aminte ca am urcat si gen 50gb pe zi, acu mai mult timp.

dar chiar si asa, nu am cum sa depasesc cei 25gb pentru ca nu pot urca majoritatea fisierelor. in plus, dintr-un calup de, sa zicem 5 fisiere, 3 pot da eroare, al 4-lea sa se urce corect, si al 5-lea sa dea iar eroare. cum s-ar explica asta? daca, teoretic, as fi depasit limita (sunt destul de sigur ca nu asta este motivul), ar trebui sa dea eroare toate 5, sau doar ultimele gen 4, dar nu sa dea eroare la primele 3, sa urce corect al 4-lea si sa dea iar eroare la al 5-lea..

dar as vrea sa stiu, dintre cei care urcati fisiere video pe cloud, voi reusiti toti sa le urcati fara probleme?