anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am primit banii la sondaje customer voice

Bună seara. În data de 12.08.2025 am solicitat cei 5€, că urmare a completării sondajelor, că să fie trimiși în contul meu pay pal. Se aștepa primirea banilor în maxim doua zile. Dar astăzi suntem în fața de 19 august și nu s-au trimis. N-am primit nici măcar un email de confirmare, că s-au trimis .

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Destul de neplăcută situația. Eu am renunțat de când nu mai am acel card Orange Money, pe care îmi intrau banii instant. Mi se pare mai complicat așa și m-am resemnat!

Îmi pare sincer rău!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Am testat și eu customer Voice in trecut. Știu că prima tranzacție a durat mai mult, undeva la 5 zile. Următoarele tranzacții realizandu-se în mai puțin de 48 de ore.

E-mailul folosit la înregistrarea în Customer Voice este același cu e-mailul folosit pentru contul de PayPal?

Verifică și folderele de spam sau junk din aplicația de email pentru a vedea dacă a fost primit vreun mesaj.

Razvan
#StarMember

Bună! Banii prin PayPal intră mai greu, undeva la 7 zile calendaristice, că fac un ocol prin Lituania și ești comisionat cu 0,4 euro. Din acest considerent am renunțat la sondaje, prin OM intrau instant și fără comision.

DanielaH
Moderator

@DimitriuMarisa, s-a rezolvat situația?