anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare Orange Games

sb1
Începător

Tocmai am primit un mesaj de la orange games, aplicatie pe care nici nu o am instalata in telefon si nici nu stiu pentru ce a fost creata, insa prin intermediul contului meu orange am fost informată ca am instalat aplicatia (aplicatie ce nu exista pe telefonul meu) și că am fost de acord cu termenii si conditiile lor.
Aș dori ca orange sa-mi dezactiveze orice serviciu care implică o plată în bani fara sa ceara aprobarea titularului.
Am dezactivat această aplicație și sper sa nu se mai repete deoarece acestea s-a mai întâmplat si in cursul lunii decembrie

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @sb1! Bun venit în comunitate!

Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea. Pentru dezabonare poți trimite un SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

Uite aici un topic care te poate ajuta.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Aia trebuie probabil să le ceri din aplicația My Orange- altele- contact și feedback - scrie-ne și apoi alegi ,,transfer operator".

Nu știu dacă pot să-ți facă ei asta, dar poți încerca!

Succes!

MihaiC99
Campion

Salut @sb1,

Încearcă să contactezi serviciul clienți prin chat sau telefonic și vezi daca pot dezactiva abonarea definitiva cel puțin de la Orange Games.

https://www.orange.ro/contact/ 

Recomandare personală: îți sugerez să instalezi un browser care are ad blocker integrat (eu folosesc Opera), precum și o aplicație care poate bloca reclamele afișate în diverse aplicații sau chiar un DNS privat care să le filtreze. De asemenea, din setările telefonului, setează ca SMS-urile premium să poată fi trimise doar cu confirmare, pentru a evita costuri neprevăzute.

DanielaH
Moderator

Salut, @sb1! Bun venit în comunitate!

Dezinstalarea aplicației nu este echivalentă cu dezabonarea. Pentru dezabonare poți trimite un SMS gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

Uite aici un topic care te poate ajuta.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.