anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dezactivare cost control

Constantin11
Începător

Salutări!

Cum pot dezactiva opțiunea cost control?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Pentru a dezactiva opțiunea cost control va trebui sa contactezi serviciul clienți și să soliciți acest lucru.

O poți face atât telefonic cat și prin chatul din aplicația my Orange intrând în legătură cu un operator uman.

My Orange app - altele - contact și feedback - Scrie-ne 

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti- 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Pentru a dezactiva opțiunea cost control va trebui sa contactezi serviciul clienți și să soliciți acest lucru.

O poți face atât telefonic cat și prin chatul din aplicația my Orange intrând în legătură cu un operator uman.

My Orange app - altele - contact și feedback - Scrie-ne 

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti- 

Am incercat prin chatul din aplicație de ieri, dar nimic, au trecut 24 de ore. Am netflix-ul și de aceea este o problema. Dar, îți mulțumesc pentru asta.

Constantin 

Pe chat ai fost transferat către un operator uman și ai lăsat un mesaj?

Încearcă și telefonic, însă e mai dificil fiind sărbătoare azi.

De asemenea găsești și metoda de contact contracost la 401 găsită în linkul cu metodele de contactat atașat în postarea anterioara.

Salutare!

Dacă ai posibilitatea încearcă să obții niste GB suplimentari prin campania Pinata accesând aplicația my Orange și efectuând sarcini. Ca sa nu ai costuri suplimentare.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Te sfătuiesc să nu dezactivezi cost control, că vei intra pe cost suplimentar și te va rupe la costuri. Dacă vrei să ai internet nelimitat, treci la un abonament mai mare, care are inclus net fără limite!

Faci cum vrei, dar știu destui care au depășit cu un GB sau ceva mai mult și le-au venit costuri de 20 euro. Ai mare grijă, să nu spui că nu ai știut!

Te va costa mult mai puțin să ai un abonament mai mare cu net nelimitat decât costuri extra!

Baftă!