anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare trafic roaming fara nicio notificare

Adcris
Vizitator

Bună seara! 

Am intrat pe aplicatia Orange pentru a accesa cost control.

Spre mirarea mea am observat ca mi s.a modificat traficul în roaming, de la 8GB la 3 GB, fără nicio notificare.

Am fost la Orange shop Universitate, iar reprezentanții nu au știut sa ma lămurească....doar cu sfatul de a suna în call center, unde nu răspunde nimeni.

Intrebare: a mai întâmpinat cineva astfel de modificare?

Multumesc!

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Poate ai avut vreo ofertă care a expirat sau cine știe. Tot ei te pot ajuta, noi fiind tot clienți, ca și tine.

Te sfătuiesc să le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Nu ți se răspunde mereu repede, dar primești răspuns!

Baftă!

MihaiC99
Explorator

Salut,

In mod normal datele disponibile ar trebui să crească de la 1 ianuarie 2025.

1000000576.jpg

Volumul de internet pe mobil inclus in abonament care poate fi utilizat in roaming in Spatiul Economic European se determina dupa urmatoarea formula, rezultatul fiind exprimat in Gigabyte (GB):
2 x Pretul abonamentului (Euro, fara TVA) / 1,3.
De la 1 Ian 2025 valoarea tarifului este de 1,3 EUR/GB, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2022/612 al Parlamentului și Consiliului din 6 aprilie 2022.

Ne poți spune care este prețul abonamentului deținut după aplicarea reducerilor?

Este posibil sa fi apărut o eroare în urma recalculării de la 1 ianuarie 2025.

Contactează serviciul clienți prin chat sau prin metodele de mai jos.

https://www.orange.ro/contact/ 

Încearcă să afli resursele și apelând *100# secțiunea Cronos.

Abonamentul este de 8 eur fara tva.

Am calculat după formula si nu da sub nicio forma ce au trecut ei în aplicatie. Aștept cu interes sa ma sune un consultant....de.la 14

30 am dat mesaj pe aplicatie🥵

Programul este până la 20:00, greu de crezut că vor mai răspunde azi.

Nu ai nici o reducere la abonament (exemplu 50 % reducere)?

Ne poți arăta un screenshot cu resursele disponibile (blureaza datele personale daca exista).

1000000580.jpg

1000000582.jpg

FLo1
#StarMember

Dacă s-a modificat valoarea abonamentului plătit atunci aceasta este cauza reducerii volumului de date în roaming. Volumul de date în roaming depinde direct de valoarea plătită a abonamentului. Detalii regăsești aici.