anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

dezabonare vemoplay2

user_18260656
Junior

"Plata in valoare de 9.90 euro prin Vemoplay2 a fost efectuata cu succes. Iti multumim." Plata e automata. Si recurenta. E a doua luna cand mi se iau banii fara sa am habar pe ce. Nu joc, nu folosesc nimic de genul asta. Nu am subscriptii in Google Play, am verificat. Nici in Orange Play.

Sunt de parere ca Orange ar trebui sa introduca un sistem de filtrare sau o optiune de dezabonare.

Va rog, solutii, daca v-ati confruntat cu asa ceva.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Serviciul Vemoplay aparține partenerului NTH Mobile S.R.L. Dezabonarea se poate face prin trimiterea solicitării  la adresa info.ro@ccsupport.biz sau prin apel la +40 318262751.

Să ne spui, te rog, dacă ai reușit.

Vizualizare soluţie în postul original

32 Răspunsuri 32

Deci Vemo play mi-a luat banii de 2 ori. Are un tip de reclama care imi apare asa din senin si este atat de inselatoare ca din 2 clickuri ma aboneaza la ceva la care nici macar nu scrie : abonament, taxa etc! Deci mi se pare cel mai mare scam! O sa fac reclamatie la ANPC ! Cum poate un serviciu sa iti ia banii asa usor?!?!??

Se pare că abonarea din doar două clickuri se produce doar atunci când ești conectat la datele mobile. În cazul conexiunii Wi-Fi, am observat că acest lucru nu se întâmplă. Personal, folosesc un adblocker pentru a evita astfel de reclame. Nu te poți simți în siguranță atunci când folosești datele mobile, iar acest lucru este anormal.

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai detalii in linkul de mai jos cu referire la serviciul la care te-ai abonat:

https://premium.vemoplay.com/VpRo01/ 

Claudiu19but
Junior

Bună seara. Am o problema, în seara aceasta am făcut din greșeală, costuri suplimentare, încercând să instalez o aplicație de PDF. Fiind distras de atâtea lucruri care îmi apăreau la instalarea PDF-ului, am apăsat din greșeală pe '"abonarea " la Vemoplay., la ms 3800. Am reușit să mă dezinstalez, dar am constatat cu stupoare, cu toate că nu am beneficiat de servicii, că sm făcut costuri suplimentare de 9,9 euro. Cum se poate? Anterior, în ultimele 3 luni am mai plătit în fiecare lună de costurile suplimentare de 9,9 euro, pentru că m-am abonat din greșeală, la Vemoplay. Pe această cale, rog insistent să remediați această problemă și să anulați aceste costuri suplimentare. În caz contrar, voi renunța la abonamentul și chiar la serviciile dvs., îndreptându-ma la concurență, cu riscul de a nu achita costurile suplimentare ce vor fi trecute de dvs. pe factura ce mi se va elibera. Consider că există o complicitate în firma dvs. și acest site fantomă si iau în calcul și depunerea la o plângere, pentru început, la ANPC.

petrelopescu
Începător

Aceeași... Problm.. Am și eu. Vermoplay2... Eu. Nam. Nevoie. De. Jocuri... 

Salut,

De obicei majoritatea se abonează involuntar prin accesarea unor reclame. Personal, folosesc AdBlocker și pot spune că nu m-am abonat niciodată la aceste servicii. Atenție la reclamele de tip pop-up care cer trimiterea de sms-uri. Folosește metodele prezentate în topic pentru dezabonare. Poți încerca și recuperarea sumei prin apelarea numărului de telefon prezentat în topic între orele 9-18 L-V (va trebui sa intri in legătură cu un operator uman).

petrelopescu
Începător

Am un cost suplimentar.. De 9.9 euro.... Am primit. Mesaj.in contu. Tertilor.. Vermoplay2 

Salutare!

Dezabonarea se poate face prin trimiterea solicitării  la adresa info.ro@ccsupport.biz sau prin apel la 40 318262751.

Ai un topic similar aici .

Sper să-ți fie de ajutor!

Succes!

Salut,

Site-ul furnizorului îl găsești in linkul de mai jos:

https://ro.vemoplay.com/ 

Dezabonare in linkul de mai jos:

https://ro.vemoplay.com/unsubscription 

Îi poti contacta pentru dezabonare si prin e-mail la vro@e-help.cc sau prin telefon: +40 318262759

Atentie dezabonarea sa produs cu succes numai în cazul în care primești un SMS care confirmă dezabonare.

Salut @petrelopescu

Iți aduci aminte sa te fi abonat la așa ceva?

Crispush
Începător

Buna ziua! Este vorba de serviciul Vemoplay ce apartine de firma NTH Mobile pe care o poti contacta pentru verificarea situatiei si, totodata, pentru informatii privind utilizarea serviciului si tariful practicat, la numarul de telefon 0318262751 sau la adresa de email dcw.ro@silverlines.info.

Florin55
Începător

Buna seara instalam un dispozitiv și am primit un cod prin SMS și am crezut că este pentru acel dispozitv și am băgat acel cod și m am trezit cu cost suplimentar la Orange cu 9.9 euro pentru un program vemoplay2.  Am reușit să scriu"stop" la Nr scurt care le am primit și am primit mesaj că m am dezabonat. Pentru 2 min de funcționare am cost suplimentar 9.9 euro. Eu nu știu cum Orange accepta astfel de furturi. O sa fac plângere la OPC atât pentru Orange că acceptă astfel de plăți către oricine.cat și pentru acel site sau ce o fi acest vemoplay2 

Salutare!

Important este că te-ai dezabonat. Din păcate, chestii din astea se pot întâmpla și la alți operatori, nu doar la ei.

Salut!

Ar fi trebuit să încerci să  contactezi telefonic furnizorul pentru a solicita returnarea sumei de bani.

Poți găsi site-ul acestui furnizor accesând linkul de mai jos, unde este inclus în lista furnizorilor pentru acest tip de servicii.

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-servicii/afla-rapid-cum-te-poti-dezabona-de-la-serviciile-dig... 

Programul Serviciului Clienți disponibil in care se poate intra în legătură cu un operator uman este de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00.

Un topic similar mai găsești aici sau aici.

Te rugăm să ne informezi dacă ai reușit să recuperezi suma de bani.

GabrielaBinzar
Începător

De doua luni mi se opreste pe factura orange serviciul Vermoplay 2 , 9,90 EUR cost lunar I s-a mai intamplat cuiva din comunitate?