anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot sa fac sa sune telefonul de mai multe ori până răspund?

Nicoleta15
Începător

Bună. Știe cineva cum pot mări numărul de apeluri primite? Sa sune de mai multe ori până răspund, mulțumesc 

8 Răspunsuri 8

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai cumva mesageria vocala activa? Poate ar fi bine sa o dezactivezi. In rest, parca sunt cam 30-40 de secunde pana la respingerea apelului de catre retea.

Neata, 

Sau daca e apel redirectionat, e aceeasi situatie. Timpul in care esti apelat pana a fi deviat, este destul de scurt, sau pe unele modele de telefon poti alege cat sa sune pana sa fie deviat apelul.

In rest, suna destul de mult, daca si apelantul lasa sa sune si nu inchide, pana la inchiderea apelului de catre retea.

Zi cu soare!🌞

FLo1
#StarMember

@Nicoleta15: Bun venit în Comunitatea Orange. Telefonul va suna de maxim 4ori, undeva la 20/30 secunde, și se poate crește/reduce ca timp de accesare din meniul mesageriei vocale, apelând SelfCare la *100# . Găsești un topic similar aici: https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/de-c%C3%A2te-ori-sun%C4%83-telefonul-%C3%AEnainte...

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare! 

Mie îmi sună destul de mult, dar da, nu trebuie să ai mesageria vocală activă.

Ai detalii despre cum s-o dezactivezi aici .

Baftă! 

arsradu
#StarMember

Salut,

Client Orange Romania sau Orange Romania Communications (fost Telekom)? Imi amintesc ca parca la OROC (Orange Romania Communications) nu se putea modifica durata. 

Client Orange

MihaiC99
Cunoscător

Până la respingerea apelului de către rețea sunt cam 60 de secunde.

Însă timpii pot varia și în funcție de rețea 

Personal am dezactivat mesageria vocală.

Anca07
#StarMember

Buna @Nicoleta15 

Ai reusit sa identifici o solutie printre raspunsurile primite? 

Seara faina!🌙

mihai_13
Maestru

apropo dumneavoastra nu puteti sa sunati respectivul "inapoi"   ?