anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot bloca serviciile digitale interactive?

Sorin_1010
Începător

Periodic sunt taxat pentru servicii digitale interactive-jocuri, desi nu desfasor astfel de activități. Cum pot bloca aceasta opțiune pentru ca reprezentantii sucursalei Orange din Târgoviște nu m-au putut ajuta.

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Cel mai simplu mod este să iei legătura cu Orange prin chat sau telefonic și să soliciți dezabonarea de la serviciile respective sau informații despre cum poți face acest lucru.

https://www.orange.ro/contact/ 

De regulă, atunci când te abonezi la astfel de servicii, primești un SMS în care este menționat și modul de dezabonare.

Dacă poți furniza numele serviciului, putem încerca să găsim informații exacte despre cum te poți dezabona.

Personal folosesc adblocker pentru blocarea reclamelor și pot spune că ajută mult.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator, iar acolo le explici problema. Poți să le scrii la orice oră, iar ei răspund la un moment dat.

Iar în timpul zilei, le poți scrie pe Chat Djingo  , unde ceri tot transfer operator.

De asemenea, poți să suni și la numărul 300/ 0374300300, unde vezi cum te dirijează robotul și trebuie să ajungi să stai de vorbă cu un operator din call center.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Sorin_1010, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Buna, am aceeasi problema. Ma poti ajuta?

descu_0-1770724172099.png

MihaiC99
Campion certificat

Salut!

In factura detaliata nu apare nimic mentionat?

Nu ai primit sms-uri referitoare la abonare?

Daca nu reusesti sa le identifici, poti contacta serviciul clienti orange pentru ati comunica aceste detalii.

Nu exista ramura in sistem care sa ma ajute in problema depășirii din cauza jocurilor si nici nu se poate intra in legătură cu un operator.

Solutia de a suna la 300 este nepotrivita. Faptul ca pe toate canalele, inclusiv din orange shop sunt direcționat catre 300 pare o gluma proasta. Va rog sa oferiti aici procedura prin care sa pot dezactiva aceste servicii sau sa ma protejez de depășiri.

Mulțumesc!!! 

MihaiC99
Campion certificat

Pot fi contactati atat prin chatul din aplicatia my orange cat si telefonic.

De ce nu reusesti sa ei legatura cu ei telefonic?

Salut!

Uită-te, te rog, pe factura detaliată sau în istoricul SMS-urilor de pe telefon și spune-ne la ce serviciu s-a abonat. Doar știind acest lucru putem să-ți oferim metoda de dezabonare.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

descu
Junior

Ajutați mă vă rog să evit depășirile pe care le efectuez constantă unul dintre numerele de telefon din abonamentul meu. Depășești le fac pentru digitale. Numărul de telefon îl folosește mama mea și nu îmi dau seama cum și când s a abonat la acest serviciu. Please help.

Am trimis o în nori în Shop Dar cei de acolo i au spus să sune la 300. Știm că la 300 este practic imposibil să mai intri în legătură cu un operator Deci soluția Asta este un pic bătaie de joc.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

În detaliile facturii nu apare nicio informație despre acest serviciu? De asemenea, pe telefonul mamei nu există niciun SMS care să confirme abonarea?
Serviciul clienți poate fi contactat atât prin apel la 300, cât și prin chat-ul din aplicația My Orange. Solicitați informații despre serviciu și despre modalitatea de dezabonare. Totodată, dacă mama dumneavoastră nu efectuează achiziții cu plata pe factură, cereți și blocarea acestui tip de plăți pentru acel număr.

chat : my orange app - altele - contact si feedback - Scrie-ne 

Prin chat comunicarea nu este in timp real. Se raspunde in functie de solicitarile avute. Cere transferul catre un operator uman si descrie problema.

Salutare!

Trebuie să existe undeva, în factură,  detalii la aceste costuri.

Poți discuta cu cei de la Orange din Chat Djingo  ( unde ceri transfer operator ) și să discuți cu ei și despre anularea abonării la orice fel de serviciu de jocuri. Iar dacă nu reușești să îți rezolve așa ceva,  dacă vrei un sfat, poți să îi dai mamei un telefon cu butoane, pentru că involuntar poate să fie iar o problemă de genul.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.