anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar for FORWARDTV2/Filmable

Grngrbn
Junior

Hello, i have an additional cost on my Orange bill for something I haven't subscribed to. I received an SMS with the message:Plata in valoare de 3.00 euro prin FORWARDTV2 a fost efectuata cu succes. Iti multumim. And Plata in valoare de 3.00 euro prin Filmable a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

Although i have not subscribe this feature now they are charging me 6 euros extra how can i unsubscribe this feature. I have been scammed by this so called cost suplimentar. Now i don't i want to use orange postpaid sim but i still have 14/15 month subscription left. Anyone please help me how to change my sim postpaid to prepaid.

1 Soluţie acceptată‚

Numărul pe care l-am primit din partea Orange pentru a solicita dezabonarea Filmable este 0318 262750

Vizualizare soluţie în postul original

52 Răspunsuri 52

Se poate sesiza cineva? Am primit mesaj ca fost taxat cu 3 EURO tot pe ForwardTV. Nu am acceptat sa mi se dea numărul de telefon și datele personale pentru abonare. 

O posibilă măsură ar putea fi contactarea serviciului de relații cu clienții Orange și solicitarea blocării plăților către terți. Din păcate, această opțiune va împiedica și efectuarea altor plăți utile, precum cele pentru bilete, taxe de pod etc.
De asemenea, încearcă să contactezi furnizorul tert la numărul indicat în postarea marcată drept soluție, pentru dezabonare și pentru a solicita, dacă este posibil, rambursarea sumei facturate.

Găsești o lista cu acești furnizori și modul de contact al acestora in linkul de mai jos:

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-servicii/afl%C4%83-rapid-cum-te-po%C8%9Bi-dezabona-de-la-serv... 

Salut ,si eu am pățit la fel dar puteți sa sunați la relati cu clienți si acolo veți vi repartizat le un om care va va da nr de tel unde sa sunați pentru incheiere

Am rezolvat prin mail.

Am trimis mail și la ei și la serviciul clinti orange și s-a rezolvat în scurt timp! Inclusiv rambursarea!
Mulțumesc pentru sprijin!

Bună! Dvs. ați primit banii înapoi de la Orange? Mi s-a întâmplat același lucru, și au refuzat. Sau probabil trebuie sa contactez aceste "platforme"

si ai platit pana la urma ?? sunt in aceeasi situatie 

am un internet prin cartela pe un router si nu inteleg cine sa abonat fara acordul meu sau cum poti face aste printr-un router wifi ?

Am contactat filmable sa le cer dovada ca m-am abonat si mi-au dat o dovada pentru iphone cand nr respectiv e pe android. Apoi nu au mai raspuns. Am sunat la Orange si am cerut sa reziliez contractul, nu vreau sa am numarul pe o retea ce sprijina inselatoria. Au zis ca ma suna de la rezilieri in 5 zile. Asta acum 7 zile. Complet neseriosi si neprofesionisti, bye bye Orange.

Ce vad eu ciudat este , ca prin telefon primesti toate detaliile in privinta furnizorilor fantoma , numar de.tel si email ..Deci Orange stie despre ei dar google nu ?? 

Salut,cum ai reușit sa poți încheia abonamentul,ai sunat la nr primit de la orange si cu suma restituita de cei de

la Orange ai primit-o pe factura următoare? MULȚUMESC

Da ...chiar asa am făcut,  bineînțeles ca m-am certat un pic cu ei dar doar asa de amorul artei, era doar o operatoare care ma preluase. 

Cam în cât timp  de la crearea abonamentului ai reușit sa oprești abonamentul  ? 

cCând mi-a venit factura am observat niște costuri suplimentare si apreciez ca abonarea a survenit cu apx. 2 săptămâni înainte. Dupa ce am trimis mesajele la e-mailul si numărul scurt  menționat și după ce am vorbit cu operatoare la scurt timp am primit si mesaj ca serviciile au fost suspendate. Acum aștept sa-mi returneze in contul Orange sumele reținute abuziv asa cum au promis. Au spus ca in 14 zile lucrătoare imi vor returna baniicare vor fi folosiți pentru plata facturii telefonice următoare.

La ce nr scurt ai dat mesaj si ce fel de mesaj

Eu am avut doua costuri suplimentare si sa rezolvat la orange ..te duci frumos la Orange din orasul tau , dar sa fie magazinul principal de orange din orasul tau si te plangi acolo , iti face frumos o plangere cu numar de inregistrare si dupa o perioada vei fi sunat ...la mine sa rezolvat totul si banii inapoi ..nu mai sunati pe la firme ca sunt fantoma ...

Salut ,cam cât a durat sa primești mesajul de confirmare ?