anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar for FORWARDTV2/Filmable

Grngrbn
Junior

Hello, i have an additional cost on my Orange bill for something I haven't subscribed to. I received an SMS with the message:Plata in valoare de 3.00 euro prin FORWARDTV2 a fost efectuata cu succes. Iti multumim. And Plata in valoare de 3.00 euro prin Filmable a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

Although i have not subscribe this feature now they are charging me 6 euros extra how can i unsubscribe this feature. I have been scammed by this so called cost suplimentar. Now i don't i want to use orange postpaid sim but i still have 14/15 month subscription left. Anyone please help me how to change my sim postpaid to prepaid.

1 Soluţie acceptată‚

Numărul pe care l-am primit din partea Orange pentru a solicita dezabonarea Filmable este 0318 262750

Vizualizare soluţie în postul original

50 Răspunsuri 50

Si eu nu pot intelege cum routerul meu wifi ce are o cartela de orange inauntru si primesc in casa internet poate sa se aboneze fara acordul meu .. Nu am crezut ca se poate asa ceva si am vorbit cu cei de la orange si nu vor sa te ajute cu nimica , sa suni la furnizori este raspunsul lor  .. Am specificat doamnei de la orange cum as putea sa vorbesc cu o firma fantoma si cred ca stie ca nu as avea succes ..Si  vreau sa merg ANPC si sunt curiosi ce parere au ei . Este un furt 

Este clar un furt, sunt firme “specializate” care cu asta se ocupa worldwide. Lucrez in telecom si ii stiu. Problema este cand operatorul accepta tacit acesti hoti

Sunt în combinație cu compania Orange din această cauză nu fac nimic! Eu am pățit aceeasi schemă,  am luat legătura cu cei de la Orange si din tonul vocii si atitudine mi-am dat seama din prima clipa ca sunt in cârdăsie! Am luat masurile de protecție si de returnare a sumelor reținute deoarece abonarea la Filmable a fost efectuata de copilul minor, adică am restricționat/ blocat efectuarea plăților catre terți de pe numărul respectiv si ura si la gară.  

Ana-Maria5
Începător

To unsubscribe from these services, please send an SMS with the text STOP FILMABLE to the shortcode 3748, and another SMS with the text STOP ForwardTV to the same shortcode. This will cancel both subscriptions and prevent any further charges.

Indreica90
Junior

Am facut plangere la ANPC si va sfatuiesc pe toti sa facem asta .sa fim cat mai multi si poate reusim sa invingem hotia asta .. si sa ne alegem alt furnizor cat mai repede 

Ziman
Începător

Salut, va zic experienta mea:

- m-am trezit extra-taxat cu 12 Euro pentru ca am ignorat mesajele din fiecare sambata trimise de ei - au venit pe aceeasi converstie SMS cu mesajele Orange si am crezut ca sunt de la Orange cu diferite promotii (sunt client Orange de peste 20 de ani si de mult nu prea ma mai uit la aceste mesaje)
- cine sunt acesti "ei", nu stiu sigur, pentru ca nu am gasit nicio aplicatie sau website care sa afiseze brandul Forward TV - pe Google NU APARE NIMIC, decat aceasta conversatie, din acest forum
- pentru dezabonare NU MERGE sa trimiti SMS in sistemul descris de Ana-Maria5 de mai sus - aceasta este o informatie falsa, pentru ca am facut acesti pasi cu SMS-urile si cand am sunat la ei eu inca eram abonat!
- cum spuneam, am sunat la 0318 262750 unde am vb. cu o doamna / domnisoara, cu care am avut in linii mari urmatoarea discutie:

• Am intrebat care este serviciul la care am fost abonat?
- nu a vrut sa imi raspunda, doar mi-a spus ca este cel pe care am dat click (nu am dar click pe nimic voit, evident)

• I-am zis ca NU mi-am dat acordul nicaieri pentru acest serviciu, nu am confirmat, cerut, semnat niciun contract sau beneficiu de acest gen
- mi-a raspuns ca nu e nevoie de asa ceva, e suficient doar sa ating o reclama sau banner

• Am intrebat care este site-ul web pe care pot gasi aceste servicii oferite de ei.
- mi-a spus ca nu mi-l poate da si ca sa ma uit in SMS-ul primit ca este trecut acolo

• I-am zis ca NU apare nicio adresa web in SMS-urile primite despre ei sau serviciile lor
- mi-a zis ca nu stie nimic despre asta si ca sa contactez adresa de mail pe care o are listata si orange in lista pentru terti

• Am intrebat-o daca stie ca lucreaza pentru o companie care face scam
- mi-a inchis telefonul

Concluzia:

1. Nu am dat click pe nimic pe care sa scrie FORWARDTV, nu am solicitat un astfel de serviciu - dar cum esti bombardat pe net de bannere si ads peste tot, e dificil sa stii mereu exact ce atingi. Daca exista acest serviciu oficial undeva, este ascuns sub alt tip de banner / ad, altul decat cel care iti spune sa te abonezi si sa platesti bani.

2. Acesta este scam / furt de la FORWARDTV, prin intermediul orange.

Noroc ca viata e rotunda.