anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Colectare in numele tertilor Playtheque

Iulian_17
Începător

Buna ziua. Pe ultima factura primita am gasit "Costuri suplimentare" si precizarea "Colectare in numele tertilor". Stie cineva ce inseamna asta ? 

1 Soluţie acceptată‚

Iulian_17
Începător

M-am dezabonat cu succes de la Playtheque printr-un SMS "STOP PT" la 3800. Mulțumesc pentru ajutor! Partea ciudată e că eu nu m-am abonat la nimic! Sper ca luna viitoare să nu mai găsesc pe factură așa ceva...

Update DanielaH (Moderator) - dezabonarea se poate face și prin e-mail la info.ro@ccsupport.biz sau apel la +40312296676

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

MădălinaSrk
Începător

Am primit mesaj ca m am abonat Playtheque am dat imediat STOP la 3800, se mai adaugă cost suplimentar la abonament? Nici măcar nu am vrut să îmi fac cont la ei, eram în altă platformă și am crezut ca îmi cere verificarea identității sau ceva de genu acesta și m am trezit ca m am abonat la ăștia, e legal oare așa ceva?? 

Salutare!

Poți verifica în My Orange, secțiunea Consum sau la  Cronos, prin apel la 415 sau *115#.

Acolo vezi exact toate detaliile care te interesează.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salutare!

Odata cu dezabonarea nu veți mai fi taxata in continuare pentru serviciul respectiv. Insa cel mai probabil veți gasi un cost suplimentar generat in momentul abonarii la serviciul respectiv. Verificati in contul my orange sectiunea cost suplimentar.

Puteti să-i contactati pentru recuperarea/returnarea sumei. Conform T&C in primele 14 zile se poate cere restituirea sumei fara nici un motiv.

https://ro.playtheque.com/ 

Salut,

Dezabonarea este gratuita. Pentru a te dezabona de la serviciul Playtheque, trimite prin sms STOP PT la numarul 3800. Dezabonarea s-a produs cu succes doar atunci cand ai primit un SMS care confirma dezabonarea.

Daca dezabonarea prin SMS nu functioneaza, te poti dezabona de la Playtheque la acest link: https://unsubscribe-online.com .

Daca ai nevoie in continuare de suport, poti contacta Playtheque la emailul mentionat in SMS-ul primit la abonare: pro@e-help.cc

auraandreea
Începător

Bună ziua!

Am primit un link de pe care trebuia sa descarc un document, am fost pusa sa introduc numarul de telefon, apoi am primit cu cod care m-a redirectionat pe o pagina numita playtheque
Ulterior am primit mesaj pe numarul de telefon cum ca m-am abonat la acest site cu un cost de 10.07 euro, iar acest cost va fi pus la factura orange si daca vreau sa ma dezabonez sa trimit un mesaj la numarul 3800
Am trimis mesajul de dezabonare si am primit mesaj de confirmare a dezabonarii, dar acum in aplicatia orange imi apare cost suplimentar de 10.07 euro pentru terti

mentionez ca nu am avut bănuieli cum ca m-aș abona la ceva pentru ca nr de telefon a fost introdus pe pagina de unde era nevoie sa descarc documentul, ulterior am fost redirecționată către aceasta pagina unde mi s-a creat cont 

s-a întâlnit cineva cu această problemă?

MihaiC99
Campion certificat

Din păcate, astfel de cazuri apar frecvent.
Un adblocker ajută mult în astfel de situații, blocând reclamele de tip pop-up.
Poți bloca plata către astfel de servicii prin contactarea serviciului clienți, dacă nu faci plăți de obicei cu plata pe factura Orange.