anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Avize de amplasament Orange

CLOD5
Junior

Buna ziua,

Stie cineva cum se poate obtine un aviz de amplasament de la Orange?

Am incercat de mai bine de 2 luni sa trimit mail la adresa [email protected], dar nu primesc nici un feed-back.

Am sunat la relatii cu publicul si mi-au spus sa le retrimit mail-ul lor, ca-l vor transmite ei mai departe, dar tot nu am primit nimic. Ultima data am vorbit cu un tip care m-a asigurat ca voi fi contactat in max 5 zile........ tot nimic. Cand le-am spus sa-mi dea numarul de telefon de la biroul avize, mi-au spus ca ”nu se poate”.

Deci, ma poate ajuta cineva cu o informatie?  

1 Soluţie acceptată‚
49 Răspunsuri 49

Salut,

Colegii nostri ne-au confirmat ca avizul a fost trimis astazi pe adresa de e-mail introdusa in platforma. 

Ramanem la dispozitia ta pentru orice alte informatii.

Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am depus la sfaristul anului trecut documentatia pentru aviz de amplasament pe site ul dvs. si am primit doar numarul de inregistrare, in rest, nu am fost contactat/mail cu ceea ce am de plata. Cum putem rezolva aceasta problema? 

Dă-ne, te rog, numărul de înregistrare și localitatea și vom pune o întrebare la colegii noștri.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

cristinanica
Începător

Buna ziua, am depus on line din luna iulie documentele pentru un aviz de amplasament,  am trimis si dovada platii taxei, am primit confirmarea cu acest cod AFO943288 dar apoi nu am primit avizul, nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare pentru a verifica stadiul. Multumesc pentru informatii celor care pot furniza detalii. 

Salut! Bun venit în Comunitate!

Solicitarea pentru emiterea avizului inregistrată cu numarul AFO943288 se regasește în evidențele noastre. Pentru continuarea procesării mai sunt doar doi pași de făcut, pași pe care colegii ți i-au transmis în mesaj privat.

Gânduri bune!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).