anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonare fara consimțământ la serviciul Fuzeforge

Adriangeo
Junior

Bună seara! Am observat in factura din luna septembrie un cost suplimentar in valoare mare. Am contactat Orange România in căutarea unei lămuriri si asa am aflat ca am fost abonata fara consimțământul meu si fara vreo confirmare prin sms sau mail ulterior la un anume Fuzeforge. Neștiind nici măcar ce este acest serviciu am sunat la ei de nenumărate ori fara răspuns, am scris mail. Am primit răspuns ca am fost dezabonat cu data de 06.09. Logic nu ar mai trebui sa plătesc acel cost care e pe luna septembrie dacă am fost dezabonata. Orange se contrazice in același mesaj, scrie ca nu mai plătesc de la data dezabonarii dar totuși trebuie sa platesc. Daca a mai întâmpinat cineva situația poate ma poate lamuri.

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Faptul că te-ai dezabonat nu înseamnă că plata inițială a fost anulată. Dezabonarea înseamnă doar că nu vei mai fi taxat în continuare, din momentul în care ai realizat-o.

Dezabonarea de la fuzeforge se poate face prin trimiterea unui SMS la 3773 cu textul STOP de pe numărul care sa făcut abonarea la serviciu.

Poti încerca să-i contactezi pentru ați recupera suma de bani facturată prin următoarele metode:

• Telefonic la 0800894070
  • Mail: customer@fuzeforge.ro

Programul de lucru al operatorilor este de L-V orele 8:00 - 18:00.

Site furnizor: https://promo.fuzeforge.ro/ 

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

dan82
Începător

Aveam telefonul in buzunar si ma trezesc cu 2 sms-uri ca m-am abonat la serviciul asta...mi au facut user, parola...**beep**.. SMS nu pot da pt ca am cartela PREPAY cu optiune, la tel zice ca nu am niciun abonament la ei pe nr meu, pe minunatul site nu ai nicio optiune sa stergi contul sa verifici abonamente... Sa ma astept la surprize la urmatoarea reincarcare?

LE. m-am uitat in istoric la browser ul de pe telefon si cica am accesat site-ul lor dimineata...add ul era si e si acum pe youtube si oi fi atins din greseala, dupa 2 ore am primit sms urile... asa ceva nu trebuie sa existe. Nu joc nimic, nu ma intereseaza ofertele lor. Am dat report la google.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Încearca sa intri în legatura cu un operator la numarul respectiv sau prin e-mail.